Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η Τέχνη...δεν έχει Όρια!

Τέχνη! Η τέχνη είναι παντού...μέσα μας, γύρω μας, μπροστά μας, σε αυτά που λέμε, στις επιλογές και πράξεις που κάνουμε. Η τέχνη είναι φανερή αλλά και κρυφή, πηγάζει από παντού και κατευθύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις ανεξάρτητα αν είμαστε ικανοί να την δούμε και να την εκτιμήσουμε...Δημιούργησα αυτό το blog, από την ανάγκη μου να επικοινωνήσω την αγάπη μου για την τέχνη και να μοιραστώ ιδέες, προτάσεις, σκέψεις και παραλογισμούς, γιατί η τέχνη, απλά...Δεν έχει όρια....! Προσωπικά,  μεγάλη μου αγάπη ο χορός! Μέσα από αυτόν αναπνέω, χαίρομαι, στεναχωριέμαι, εκφράζω κάθε μου συναίσθημα, αλλά πάνω από' όλα εκτιμώ και θαυμάζω! Εκτιμώ και Θαυμάζω, βέβαια κάθε μορφή τέχνης, ακόμη και την τέχνη της γιαγιάς μου στο βελονάκι, την περίτεχνη εξυπνάδα της αδελφής μου, την σχεδιαστική δημιουργία της μαμάς μου, τον γείτονα που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ηθοποιός, τους φίλους μου καλλιτέχνες...και τόσους και τόσα ακόμη!
Εδώ, που εννοείται πως περιμένω πρώτα από' όλους τους φίλους μου, θα μιλάμε για Δημιουργία...ό, τι και να περιλαμβάνεται σε αυτήν. Θα μιλάμε, για χορό, θέατρο, design, παραστάσεις που αξίζει να δούμε, σεμινάρια που αξίζει να παρακολουθήσουμε, εκθέσεις, μουσεία....και οοοοοπου αλλού πάει ο νους μας για την τέχνη!

Σας Περιμένω!
Κ.

6 σχόλια:

  1. H TEXNH EINAI ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ...
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΡΟΠΟ!
    ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ...
    ΕΙΘΕ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ BLOG ΣΑΝ ΑΥΤΑ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

    Χ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα εξαιρετικά λόγια! Μακάρι όλοι να βρίσκουμε τρόπους να αναπνέουμε και να αντιδράμε στη μιζέρια...

      Διαγραφή
    2. Καλή αρχή Κατερινάκι μου!!!! Πολύ όμορφη η ιδέα σου!!! Θα σε επισκέπτομαι συχνά!!!!
      Μαρία. Π.

      Διαγραφή
  2. Καλοτάξιδο!
    Εύχομαι όμορφες συζητήσεις γύρω από τη δημιουργία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες