Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Διακόσμηση Γάμου.

http://www.flickr.com/photos/theweddingomd/4893390542/
Copyright Katerina Valsamidi

Η διαδικασία της προετοιμασίας του γάμου και ειδικά η Ημέρα του Γάμου είναι κάτι το ιδιαίτερο.  Είναι κάτι το ιδιαίτερο, όχι μόνο γιατί είναι η σημαντικότερη ημέρα στην ζωή ενός ζευγαριού αλλά και γιατί μέχρι να φτάσεις να την ζήσεις, έχεις περάσει συνήθως από μεγάλο Γολγοθά!
Επικρατεί μια χαώδης κατάσταση όπου γονείς και παρελκόμενοι τρίτοι , μπλέκονται από την επιλογή του νυφικού, από το αν θα μπει κεφτές ή όχι στο μενού μέχρι και στο τι χρώματα θα έχει η διακόσμηση…
Μία από τις πιο καλές και συμφέρουσες επιλογές, θεωρώ πως, είναι να αναθέσει το ζευγάρι σε κάποιον, που φυσικά με συνεχή συζήτηση και συνεργασία μαζί του, θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της οργάνωσης. Θα είναι κάποιος φίλος ή συγγενής που κατέχει το θέμα? Θα είναι κάποιος επαγγελματίας? Its up to you!

Copyright Katerina Valsamidi

Όσον αφορά, το κομμάτι της διακόσμησης, είναι φυσικά ένα από τα πολύ σημαντικά κομμάτια της μεγάλης ημέρας (μαζί, βέβαια, με το φαγητό και την μουσική). Είναι το πρώτο που θα δουν οι καλεσμένοι και αυτό που θα περιεργάζονται με κάθε ευκαιρία χαλάρωσης. Ας μην ξεχνάμε τα, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, αναπόφευκτα, κουτσομπολιά και σχόλια…
Είναι αυτό που θα τους προδιαθέσει για την συνέχεια, ενώ είναι υπεύθυνο για τα πρώτα συναισθήματα που θα τους δημιουργηθούν, μόλις μπουν στο χώρο της δεξίωσης. Θα αισθανθούν όμορφα και οικεία? Θα νιώσουν την ένταση της ημέρας? Και το σημαντικότερο… θα καταλάβουν ότι όντως έχει διακοσμηθεί ο χώρος ή θα τους περάσει αδιάφορος..?

 Η διακόσμηση, θα προδιαθέσει όμορφα και θα χαλαρώσει , επίσης, το ζευγάρι, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό, μιας, και το άγχος εκείνης της ημέρας είναι ικανό να σε κάνει να μη θυμάσαι τίποτα….



Ξεκινάμε, από την βασική – κεντρική  ιδέα που θέλει ο καθένας να έχει στον γάμο του (χρώματα, στυλ και concept) και στην συνέχεια την εμπλουτίζουμε με μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες, προκειμένου να βγει το αποτέλεσμα που ονειρεύεται ο καθένας.
Από chic & simple αλλά ιδιαίτερο, έως έντονο και εντυπωσιακό! Από μονοχρωμία, έως τριχρωμία (παραπάνω χρώματα, δεν συνίσταται) , από το να έχει κάποια θεματολογία έως να είναι απλά όμορφο και ξεχωριστό, από πριγκιπικό έως alternative… ότι σκεφτεί και θέλει ο καθένας γίνεται!
Αρκεί να γεμίζει και να χαροποιεί πρώτα απ’ όλα τους πρωταγωνιστές της βραδιάς… το ζευγάρι!

Πολλές φορές βέβαια, αυτό που έχουμε φανταστεί και θέλουμε, δεν έχει σαν αποτέλεσμα εκείνο που είχαμε στο μυαλό μας, ενώ εκείνος ή εκείνη που θα το οργανώσει θα δέσει ζεστά τις επιθυμίες του ζευγαριού με ένα σωστά δομημένο αποτέλεσμα σύμφωνα με την εμπειρία του.


Αν έχεις έναν άνθρωπο που με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα σε κάνουν αμέσως να αισθανθείς πως με μια κουβέντα σας, μπορείς με κλειστά τα μάτια να του εμπιστευθείς την οργάνωση του γάμου σου, μην το σκέφτεσαι καθόλου… Άσε τον να το αναλάβει! Θα γλυτώσεις χρόνο και χρήμα από τις παραλήψεις και τα λάθη που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις λόγω απειρίας και τα νεύρα σου θα μείνουν στη θέση τους… Εκείνη η ημέρα, ‘’σηκώνει’’ μόνο ξεγνοιασιά και πολλά χαμόγελα!!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!
K.




photo credit: <a href="http://www.flickr.com/photos/theweddingomd/4893390542/">The Wedding of my dreams</a> via <a href="http://photopin.com">photopin</a> <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/">cc</a>




2 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και όμορφες οι προτάσεις της ανάρτησης για την διακόσμηση ενός γάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες