Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το πρώτο μου Βραβείο!

Αχ, είμαι τόσο χαρούμενη!
Όχι μόνο για αυτό, καθεαυτό το βραβείο αλλά γιατί για να λάβεις ένα, σημαίνει πως κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει κάτι παραπάνω για σένα, τις συνήθειες και την καθημερινότητα σου, φέρνοντας σε, έτσι, λίγο πιο κοντά στον ίδιο αλλά και στους υπόλοιπους φίλους σου bloggers.
Η σύσφιξη σχέσεων είναι για μένα κάτι πολύ σημαντικό!
Για το βραβειάκι σύμφωνα με το οποίο πρέπει να γράψω 11 πράγματα για μένα και μετά πρέπει να το χαρίσω σε 11 άλλα άτομα, ευχαριστώ πολύ την Κατερίνα για την τιμή και την προτίμηση!


Μου είναι λίγο δύσκολο, να δίνω "συνεντεύξεις" αλλά θα προσπαθήσω να αναφέρω μερικά από τα πιο σημαντικά για εμένα, μιας και απολαμβάνω ιδιαίτερα τις εξομολογήσεις των άλλων bloggers και χαίρομαι πολύ, όταν μαθαίνω δικά τους στοιχεία!

Άντε να δούμε...

  1. Οι περισσότεροι αληθινοί μου φίλοι είναι από το Δημοτικό και αυτό γιατί το δέσιμο που έχεις με αυτά τα παιδιά, η αγάπη και οι εμπειρίες ζωής που μοιράζεσαι (ειδικά αν δεν έχεις αλλάξει σχολείο στην πορεία) είναι ανεκτίμητα και μοναδικά! Από εκεί και πέρα έχω κάνει ελάχιστες αλλά επιλεγμένες και μοναδικές φιλίες...φιλίες ζωής!
  2. Παρόλο που φαίνομαι πως δεν έχω ανάγκη τίποτα και τα καταφέρνω όλα, είμαι πολύ ευαίσθητη κατά βάθος και έχω ανάγκη πάντα την επιβράβευση και το κανάκεμα.
  3. Έχω πολύ άγχος, άγχος που μπορεί να τα καταστρέψει όλα και ότι έχω δουλέψει αρκετά να καταφέρω αλλά έχω και έναν απίστευτο μηχανισμό αυτοσυντήρησης και αυτοπροστασίας που με γλυτώνει πάντα την τελευταία στιγμή!
  4. Μόλις μετακόμισα με τον αρραβωνιαστικό μου στο σπίτι που ανακαινίζαμε αρκετούς μήνες και βιώνω για πρώτη φορά τι πάει να πει να είσαι δούλα και κυρά στο σπίτι σου! Αυτός είναι και ο λόγος που ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και αργώ να ποστάρω νέα θεματάκια...
  5. Είμαι τελειομανής, οργανωτική και πολύ τυπική με τις διαδικασίες και τους νόμους (συμπεριλαμβανομένου και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας...θεωρώ πως στο πως οδηγούμε φαίνεται η παιδεία και το ήθος μας)!
  6. Είμαι απίστευτα δίκαιος άνθρωπος και λατρεύω την αλήθεια! Υπερασπίζομαι φανατικά το δίκαιο και την αλήθεια και τρελαίνομαι, όταν βλέπω κακόβουλες, πονηρές και γεμάτες δόλο πράξεις...
  7. Λατρεύω την διακόσμηση και τον χορό! Επίσης είμαι ακόλουθος της φράσης "νους υγιής εν σώματι υγιεί" και προσπαθώ πάντα να ενδυναμώνω τόσο τους μυς του σώματος όσο και του μυαλού μου.
  8. Ήμουν πάντα, απλά μια καλή και μερικές φορές πολύ καλή μαθήτρια, φοιτήτρια κλπ αλλά όχι άριστη...και αυτό από άποψη! Δεν μου άρεσαν ποτέ οι εντελώς προσηλωμένοι, μόνο στα μαθήματα! Πάντα πίστευα και πιστεύω πως υπάρχουν πολλά στη ζωή και πρέπει να τα ζούμε όλα και το καθένα στην σωστή ηλικία!
  9. Είμαι πολυπράγμων και όταν το λέω το εννοώ, γιατί αν δεν κάνω πολλά και ταυτόχρονα πράγματα και δραστηριότητες, αισθάνομαι πως ο χρόνος απλά με προσπερνά χωρίς νόημα. Μη μου πεις μόνο πως είναι υποχρεωτικό να κάνω κάτι...δεν πρόκειται! Γενικά δεν τα πάω καλά με την καταπίεση
  10. Πράγμα που με φέρνει στο νούμερο 10, για το πόσο μα πόσο σημαντική, ζωτικής σημασίας και ουσιώδη θεωρώ την ελευθερία! Έτσι και με περιορίσεις και με καταπιέσεις, έχω εκραγεί σαν πύραυλος!
  11. Τέλος, λειτουργώ πολύ με το ένστικτο το οποίο με βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη, είμαι διαισθητικό άτομο και θεωρώ πως τα μάτια δείχνουν τα πάντα σε έναν άνθρωπο για αυτό είναι και το πρώτο πράγμα που κάνω focus σε κάποιον.
Αυτά τα λίγα για μένα... :-)
Νομίζω τα κατάφερα...

Θα ήθελα πολύ να παραλάβουν το βραβείο τα εξής ιστολόγια και όποιος άλλος επιθυμεί:

Θα ήθελα να το παραδώσω και αλλού προσωπικά αλλά είτε το έχετε λάβει ήδη, είτε έχω διαβάσει πολλά όμορφα για εσάς από προηγούμενες αναρτήσεις σας

Για να το παραλάβετε θα σας παραπέμψω εκεί που σας παραπέμπει και η Κατερίνα, γιατί και στο δικό μου ιστολόγιο δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Οπότε για να το παραλάβετε πηγαίνετε στην Ροδούλα πατώντας εδώ

Φιλιά σε όλους!
Κ.




27 σχόλια:

  1. Kατερινάκι, τελικά τα πας τέλεια με τις συνεντεύξεις!

    Χάρηκα πολύ που έμαθα μερικά πράγματα παραπάνω για σένα...!

    Καλορίζικο το σπιτικό σας και καλή διαμονή εύχομαι με τον αντρούλη σου... Πόσο υπέροχα πρέπει να νιώθετε που μένετε κάτω από την ίδια στέγη!

    Φιλιά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, ναι τελικά τα κατάφερα!
    Ευχαριστούμε πολύ , είναι όντως κάτι πολύ περίεργο αλλά και πολύ όμορφο..προσπαθούμε να συνηθίσουμε αλλα δεν τα πάμε καθόλου άσχημα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα μου καλησπέρα!! Χαίρομαι πολύ που το αποδέχτηκες..!Λοιπόν αν εξαιρέσεις τις 2 πρώτες σου απαντήσεις και την 4η( γιατί είμαστε ακόμα στην επιθυμία που εξαιτίας δύσκολων πρακτικών γεγονότων δεν γίνεται ακόμα πράξη) σε όλες τις υπόλοιπες ταυτίζομαι και ήταν σαν να διάβαζα τον εαυτό μου! Αυτή είναι η μαγεία του blogging!!
    Μόλις βρω λίγο χρόνο θα διαβάσω και τις παλαιότερες αναρτήσεις σου γιατί μ'αρέσει πολύ ο τρόπος σκέψης σου!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να ευχηθώ...Καλορίζικο το σπιτάκι σας και να είναι πάντα γεμάτο από όμορφες στιγμές!! :)

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Κατερινάκι μου και σε ευχαριστώ ξανά για την προτίμηση!
      Χαίρομαι που ταιριάζουμε σε τόσα πολλά!!
      Σου εύχομαι πραγματικά, να τα καταφέρετε με τον καλό σου να μείνετε μαζί, είναι πραγματικά ανεκτίμητη εμπειρία αλλά θα γίνει σίγουρα τη σωστή στιγμή και θα το ζήσετε με όλη σας την ενέργεια..!
      Σε ευχαριστώ για όλα!
      Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Κατερινάκι μου περιέγραψες τον εαυτό σου ακριβώς όπως είσαι!!! Εγώ θα προσθέσω και ότι δεν τα έχεις πολύ καλά με τον χρόνο!!!! χα, χα, χα!!!! Ευχαριστώ για το βραβείο!!! Πολύ καλή η ιδέα, αν και δεν ξέρω ποιος την είχε..... Καλημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Μαράκι μου έχεις απόλυτο δίκιο...τον έχω λίγο απέναντι τον χρόνο! Η λίστα όμως ζητούσε μόνο 11 πραγματάκια και όπως καταλαβαίνεις οτι ήρθε πρώτο έγραψα :-)
      Από ότι έχω καταλάβει η ιδέα αυτή υπάρχει γενικά και όποιος θέλει δίνει κάποιο βραβείο σε άλλους...νομίζω, έτσι;
      Περιμένω να δω τι θα γράψεις!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  5. Κατερινα πολυ ομορφα πραγματα μαθαμε για τον εαυτο σου και την ζωη σου!!!ευχομαι τα καλυτερα!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Κατερίνα μου!
    Είδες τι όμορφα που είναι τα βραβεία και να μοιραζόμαστε πραγματάκια για εμάς! Κι ήμουν τόσο διστακτική στις αρχές!
    Όμορφος χαρακτήρας...ζεστός!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αριστέα μου!
      Είναι όντως όμορφα, γιατί πέρα από τον τρόπο γραφής που μπορείς λίγο να αντιληφθείς κάποια πράγματα για τον άλλο, έτσι μαθαίνεις και κάτι ακόμη και έστω και μέσα από τον υπολογιστή, δένεσαι λίγο παραπάνω..!
      Σε ευχαριστώ!
      Πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Κατερίνα μου!
    Σ'ευχαριστώ για το βραβείο! Σημαίνει πολλά :)

    Η παρέα που έχουμε δημιουργήσει (καθαρά από τύχη- απ'το πάτημα ενός κουμπιού!) δηλώνει πως γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι με δίψα για επικοινωνία, για (επι)κοινωνία με ειλικρινή διάθεση και (πάνω απ'όλα) ΑΓΑΠΗ!

    Να'σαι πάντα καλά, καλή μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και σε σένα Σεβάχ μου!
      Υπάρχει πάντα λόγος για αυτά που γίνονται, όντως από τύχη, φαινομενικά από τύχη; Δεν ξέρω...όπως και να έχει είναι όντως μια πολύ όμορφη παρέα αυτή που έχουμε δημιουργήσει!

      Θέλω πραγματικά να μάθω πράγματα για σένα...ανυπομονώ για τις απαντήσεις σου!
      Καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι. Ωραίες απαντήσεις.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερινάκι μου,

    Διαβάζω κάθε φορά τα όσα γράφεις και μου αρέσει πολύ ο απλός και άμεσος λόγος σου...Συγχαρητήρια που βρίσκεις πάντα χρόνο να ασχολείσαι με διαφορετικά πράγματα αλλά πιο πολύ από όλα γιατί όσα κάνεις τα κάνεις με κέφι και αγάπη. Αυτό και ο πολύ καλός σου χαρακτήρας με κάνουν να σε εκτιμώ πολύ και να σε θεωρώ αξιόλογο άνθρωπο. Σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο σου ξεκίνημα με τον καλό σου !!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκι μου γλυκό με συγκινείς!....
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα σου λόγια και για τις ευχές σου!
      Να ξέρεις πως σε εκτιμώ πολύ και εγώ!
      Πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια για το βραβείο...
    Είναι όμορφο να μαθαίνουμε ο ένας για τον άλλο...σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι!
      Είσαι ένα από τα άτομα που το έδωσα γιατί θα ήθελα να μάθω περισσότερα για σένα..
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Και είδα Μαρία, αλλά ούτε μου πήγε το μυαλό πως ήμουν εγώ...α καλά!
      Το έπαιξα πρόσφατα, αλλά μου δίνεις μια καταπληκτική ευκαιρία να πω και κάποια άλλα πράγματα...θα το παίξω πάλι και σε ευχαριστώ πολύ!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Τέλεια!!!
      Περιμένω να διαβάσω!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Κατερίνα μου ήρθα κι εγώ και σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για την τιμή!!! :) Πολλά από όσα έγραψες είναι στοιχεία θεωρώ των τοξοτών!!! πχ οργάνωση, πολυπραγματοσύνη, τελειομανία, δικαιοσύνη, ελευθερία!! :) αυτό με τους φίλους μακάρι να το είχα, δυστυχώς άλλαξα πάρα πολλά σχολεία και έχω χάσει πολλούς φίλους! έφυγα κιόλας μετά για σπουδές, οπότε καταλαβαίνεις.. :) καλή αρχή με τη συγκατοίκηση, θα γνωρίσετε έτσι καλύτερα ο ένας τον άλλο και αυτό είναι πολύ όμορφο! :) όσο για τα μάτια έχεις απόλυτο δίκιο!!!! φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς την!
    Έτσι, είμαστε εμείς οι τοξότες, τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε και πάντα με χαμόγελο, αισιοδοξία και καθόλου γκρίνια! :-)
    Ωχ, όντως για ένα παιδί είναι δύσκολο να αλλάζει σχολεία και να χάνει τους φίλους του..! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι!!!
    Δεν το είχα δει ρε κορίτσι... με συγχωρείς! Τώρα διάβασα την ανάρτησή σου :( Διαπιστώνω πάντως πως έχουμε πολλά κοινά, δεν αντέχω κι εγώ την καταπίεση ας πούμε και λειτουργώ επίσης με βάση τη διαίσθηση. Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα, τα μάτια μιλάνε μια γλώσσα που δε λέει ποτέ ψέμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα Lyriel!!
    Δεν πειράζει κορίτσι μου...! :-)
    Χαίρομαι που έχουμε κοινά χαρακτηριστικά! Η διαίσθηση είναι αλάνθαστος σύμβουλος!
    Πολλά Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες