Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Φιλία, Ανεκτίμητο δώρο!

Το έχω πει αλλά θα το ξαναπώ...
Οι φίλοι είναι το παν!
Μετά την οικογένεια μας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας.
Ειδικά τώρα που μεγαλώνουμε και ξεχωρίζουν οι άνθρωποι που μένουν στην ζωή μας, είναι υπέροχο να συνειδητοποιείς ότι τελικά αυτοί που έμειναν, είναι και αυτοί που σου προσφέρουν πραγματικό συναισθηματικό πάρε δώσε!
Οι φίλοι, οι πραγματικοί φίλοι.. Αυτοί που γνωρίζουν τα εσώψυχα σου, όταν συναντάσαι μαζί τους, έστω και σπάνια, έστω και για λίγο, είναι αυτοί που θα σε γεμίσουν αγάπη, ενέργεια και ευγνωμοσύνη που τους έχεις... 
Είναι αυτοί που θα γελάσεις με την ψυχή σου! Δεν θα σκεφτείς αν σας παρεξηγήσουν! Δεν σε νοιάζει ποιος σε κοιτά, αν κάποιος από απέναντι σε φλερτάρει, αν η κοπελιά πιο κει σε σχολιάζει... γιατί εκείνες τις στιγμές είσαι πιο άνθρωπος από ποτέ! Είσαι με το φιλαράκι σου, που σε ξέρει και σε αγαπάει για την ψυχούλα σου!

http://media-cache-ak1.pinimg.com/originals
/d7/ba/4d/d7ba4d9f6cda8849d4b74e62257ebbda.jpg


Είναι γελοίο να μην πιστεύει κάποιος στην πραγματική φιλιά μεταξύ γυναικών αλλά και μεταξύ γυναίκας και άνδρα... Ή είμαι πολύ τυχερή που τα έχω και τα δύο στην ζωή μου ή ο περισσότερος κόσμος είναι προκατειλημμένος...

Αν μπορείς, μάλιστα, να συνδυάσεις και τον ιδανικό σύντροφο με τον ιδανικό φίλο, είναι το απόλυτο...!

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ!
Την διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, την κάνουν οι άνθρωποι που τους περιτριγυρίζουν.
Κ.




16 σχόλια:

  1. Θεωρώ τον εαυτό μου πολυ τυχερό που εχω μια φίλη ... περισσότερο απο αδελφή θα έλεγα. Εναν άνθρωπο υπέροχο.
    Και φυσικά υπάρχουν πραγματικές φιλίες, αυτές μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο θα συμφωνήσω με τη Στέλλα! Ευλογημένη νιώθω! Το καλύτερο δώρο που μου έστειλε ο θεός πριν 8 χρόνια! :))
    Φιλάκια Κατερίνα μου!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αριστέα μου!
      Ευλογία, όπως το είπες! Έτσι ευλογημένη αισθάνομαι και εγώ!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Ε ναι, υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ γυναικών και φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας..όσοι λένε πως δεν υπάρχει είναι όσοι δεν έχουν φίλους...ή δε βρήκαν τους σωστούς φίλους..
    Ας ψάξουν καλύτερα και θα εκπλαγούν...πόσο συμφωνώ με όλα και περισσότερο με την τελευταία σου φράση!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ και εγώ με τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν στις φιλίες και αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που δεν έχω ποτέ προδωθεί από αυτές όπως ακούω σε άλλες περιπτώσεις...!
      Όπως λες Μαράκι μου, μάλλον δεν έχουν βρει τους σωστούς φίλους..
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη που πετάγομαι αλλά συμφωνώ!! :)
      Κάθε φορά που με πρόδιδαν γυναίκες έψαχνα να βρω τι έφταιξε όχι μόνο σε εκείνες αλλά και στη δική μου συμπεριφορά και κυρίως στις επιλογές μου..
      Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έπαψα να πιστεύω!!

      Διαγραφή
    3. Και πολύ καλά έκανες Κατερινιώ!
      Όπως όλα έτσι και αυτό θέλει υπομονή και επιμονή. Η φιλία είναι κάτι που χτίζεται με τον χρόνο και δυστυχώς δεν τυχαίνει σε όλους εύκολα..!

      Διαγραφή
  4. Πράγματι Κατερινάκι μου. Οι φίλοι μας είναι οι πιο σημαντικοί μετά την οικογένειά μας. Μακάρι να σας έβλεπα και πιο συχνά......Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, μακάρι να μπορούσαμε όλοι να είμαστε συχνότερα μαζί αλλά οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται ακόμα και όταν έχεις στην διαθεσή σου μόνο λίγα λεπτά μαζί τους!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία ανάρτηση Κατερίνα μου! Οι φίλοι είναι ευλογία.. Δεν στάθηκα πολύ τυχερή ειδικά στις γυναικείες φιλίες, αλλά πάντα φταίνε και οι δύο..μαθαίνουμε από τα λάθη μας! Ομολογώ ότι με τους άντρες επικοινωνώ καλύτερα ή με τις γυναίκες που έχουν αντρικό μυαλό! Χωρίς παρεξήγηση, δεν θεωρώ ότι το γυναικείο μυαλό δεν είναι επιπέδου αλλά αν υπάρχουν ανταγωνισμοί,ζήλειες και πισώπλατες μαχαιριές τραβάω σε άλλους δρόμους απλά και ξεκάθαρα!! Θεωρώ πως μια φιλία δεν κρίνεται ούτε από το φύλο ούτε από τα χρόνια που κρατάει ούτε από αν περνάς πολύ χρόνο μαζί, αλλά από την ποιότητα των ανθρώπων! Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..έτσι ακριβώς είναι για αυτό και είναι θέμα τύχης να τους έχεις στην ζωή σου. Και εγώ πλέον είμαι πολύ επιφυλακτική με τους καινούριους ανθρώπους που γνωρίζω απλά ήμουν τυχερή να κρατούν οι φιλίες που είχα από μικρή και μεγαλώσαμε μαζί, όμως αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι γιατί την άλλη μου κολλητή την γνώρισα εντελώς τυχαία στο Πανεπιστήμιο. Το θέμα είναι να αντιλαμβανόμαστε εκείνους που είναι προς αποφυγή και να μην τους αφήνουμε να μπαίνουν στην ζωή μας με οποιονδήποτε τρόπο..!
      Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες