Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Η κάρτα στο Αγριμιώ και άλλες όμορφες εικόνες!

Και αφού προσπάθησα αρκετά , σας τ' ορκίζομαι, να κάνω και εγώ μια χειροτεχνία για να προσθέσω στην καρτούλα που θα στείλω στο Αγριμιώ, κατέληξα και επισήμως πως δεν είμαι εγώ για τέτοια πράγματα... Και όμως κάποτε ήμουν.. και ζωγράφιζα και έφτιαχνα πραγματάκια με τα χεράκια μου αλλά πλέον συμπεριφέρομαι σαν κουλό... Μας έφαγε η χρήση του υπολογιστή και ξεχάσαμε και πως να γράφουμε και πως να χρησιμοποιούμε τα χέρια μας...
Πως θα γινόμουν εγώ νηπιαγωγός που το είχα και άχτι...;
Κατέληξα, λοιπόν, στο αποτέλεσμα που βλέπετε παρακάτω με την βοήθεια της τεχνολογίας (γιατί πιστέψτε με και τα γράμματα μου δεν θα σας άρεσαν καθόλου...) και με λόγια από την καρδιά μου για την καρτούλα που θα ταξιδέψει ως την μακρινή Μελβούρνη και θα ακουμπήσει σε κάποιο λευκό και άχαρο τοίχο και ενδεχομένως σε κάποια ταλαιπωρημένη καρδιά...
Εύχομαι και ελπίζω να αρέσει στα παιδιά και να μου κάνουν την τιμή να σταθούν λιγάκι και να την διαβάσουν.



Τελευταία μέρα στη δουλειά και παρόλο που δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω πως από αύριο είμαι επισήμως αδειούχα, οι σκέψεις πάνε μόνο σε εικόνες όμορφες, χαλαρές και ξέγνοιαστες!
Το κινητό μου δεν με ευχαριστεί όσο θα ήθελα στο θέμα της τεχνολογίας για να μπορώ, έστω και για λίγο όταν θέλω να μπαίνω και να ρίχνω κλεφτές ματιές αλλά κάτι θα κάνουμε, δεν ξέρω αν μπορώ να σας αποχωριστώ πραγματικά και εντελώς για πολύ καιρό... :-)

Όχι μία αλλά 2 όμορφες συναντήσεις με το γλυκό Κατερινάκι με έκαναν να καταλάβω στην πραγματικότητα τι όμορφους ανθρώπους κρύβει αυτός ο χώρος του blogging που ούτε είχα καν φανταστεί όταν ξεκινούσα! Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα και συζητήσαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Τελικά μπορεί να υπάρξει ιντερνετική φιλιά και ανυπομονώ να γνωρίσω και άλλα όμορφα και ενδιαφέροντα προσωπάκια που μιλάμε τόσο καιρό και αισθάνομαι τόσο οικεία μαζί τους!




Επιτρέψτε μου να αφιερώσω ένα πανέμορφο νέο κομμάτι στον καλό μου, που αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει πολλές φορές έως τώρα και πραγματικά είναι το στήριγμα μου σε όλα ακόμα και όταν νομίζω πως δεν είναι...
Αυτό το τραγούδι είναι ακριβώς για εμάς και τον μαγικό μας τρόπο, μετά από τόσα χρόνια να βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να συνεχίζουμε μαζί, μέσα από όμορφες, δύσκολες, περίεργες, έντονες στιγμές...
Κ.










11 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου!!! Πολύ όμορφη η δημιουργία σου για το project της Αγριμιώς μας!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!! Δεν ήξερα ότι ήθελες να γίνεις νηπιαγωγός..! Η μητέρα μου είναι και το είχα αγαπήσει τόσο το επάγγελμα που έλεγα να το κάνω αλλά ήμουν τεμπέλα στο διάβασμα και συνεπώς είχα μέτριους βαθμούς πάντα! Το τραγουδάκι που έβαλες μου αρέσει πάρα πολύ.. Αν μείνετε εδώ πάρε τηλεφωνάκι αν θες να πάμε βολτούλα! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κάρτα σου κρύβει αισιόδοξα μηνύματα, είναι προσεγμένη και σίγουρα θα χαϊδέψει την καρδούλα του παιδιού που θα σταθεί και θα τη διαβάσει! Και αυτός ήταν ο σκοπός, οπότε μπράβο Κατερινάκι :)
    Το τραγούδι είναι πολύ συγκινητικό για ανθρώπους που έχουν περάσει μαζί πολλά κι όμως παραμένουν ενωμένοι ακόμα και στα πιο δύσκολα... Υπέροχο.
    Πόσο θα ήθελα κι εγώ να μπορέσω να σας συναντήσω μια μέρα! Κι εσένα και την Κατερινούλα! Αν με βγάλει ο δρόμος μου στην Αθήνα θα σας το πω σίγουρα...!
    Φιλιά πολλά, να περάσεις υπέροχα τώρα στην άδειά σου και να γεμίσεις μπαταρίες για το φθινόπωρο που πλησιάζει! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια η κάρτα σου...αλλά εγώ ζηλεύω! Θα ήθελα να είμαι στην παρέα των δυο Κατερινιών μου!
    Σας λατρεύω και τις δυο!
    Κι ελπίζω το Σεπτέμβρη να σας συναντήσω ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ!
    Κορίτσια...η 2η επιλογή μου ήταν νηπιαγωγός στο μηχανογραφικό αλλά δεν έπιασα τις βάσει στην Αθήνας! Η τρίτη μου επιλογή ήταν αυτό που πέρασα Κοινωνική Εργασία Αθήνας! Με τις ίδιες βάσεις περνούσα Νηπιαγωγός Κρήτη και Ρόδο αλλά τα είχα μετά γιατί δεν ήθελα να ξενιτευτώ...Δεν τα μπορώ εγώ τα μακρινά ταξίδια...Με μάθατε πια ε;

    Φιλάκια !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ όμορφη η κάρτα σου!!..έβαλες την ψυχή σου και την αγάπη σου μέσα κι αυτό μετράει..
    Καλά να περάσεις στις διακοπές σου!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολυ!
    Δυσκολεύομαι πολύ να συνδεθω απ το κινητό γιαυτό σας απαντω μαζικά...
    Θέλω πολύ να σας συναντήσω από κοντά Αριστεα μου και Μαρακι! Οπωσδηποτε να με ενημερωσετε όταν έρθετε!
    Πολλά φιλία σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα απ'όλα, να ξεκαθαρίσω πως αυτό ΔΕΝ ήθελα να ήταν ένα σχόλιο ΓΡΚΙΝΙΑΣ... χαχαχα. Μα γιατί όλο κανονίζετε να βγείτε και να βρεθείτε ΧΩΡΙΣ εμένα; Δεν μας λυπάστε εμάς τα ξενιτεμένα δηλαδή; :Ρ

    Αυτό το τραγούδι για κάποιο ανεξήγητο λόγο τον τελευταίο καιρό το ακούω ασταμάτητα.. δεν ξέρω γιατί.

    Φιλί από Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγριμιώ μου σε περιμένουμε να βρεθούμε με το που πατήσεις το πόδι σου στην Ελλάδα!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Μπραβο Κατερινα μου ,πολυ ομορφη η καρτα σου και το μηνυμα!!!Να περασεις ομορφα στις διακοπουλες σου και να ξεκουραστεις!!!

    Ειδα οτι μου ειχες δωσει βραβειο,αλλα ειχε χαλασει ο υπολογιστης ,μετα ειχα φυγει για διακοπες στο εξοχικο χωρις ιντερνετ και περασε ο καιρος,ομως ετοιμαζω αναρτηση!!Μη με παρεξηγεις!!!φιλακια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα κοριτσάκι μου, μην ανησυχείς!
      Ελπίζω να πέρασες πολύ όμορφα και να ξεκουράστηκες!

      Σε ευχαριστώ,
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες