Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

MoodBoard (#23) Χριστουγέννων!


Ακούω Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια όλη μέρα σήμερα και με βάζουν ακόμη περισσότερο στην όμορφη διάθεση στην οποία βρίσκομαι λόγω γιορτών, μη νομίζεις γιατί αν κάτσω να σκεφτώ τα οικονομικά μπορώ να σκεφτώ πολλούς τρόπους να αυτοκτονήσω.. Αστειεύομαι βέβαια, η ζωή μας είναι πολύτιμη και μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως έστω και μια μικρή σκέψη, μια απόφαση και ένα χαμόγελο μπορούν να μας κάνουν να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και άσχημη σκέψη και να μας κρατήσουν έτσι ζεστούς και ευτυχισμένους για πολύ καιρό!

Έρχονται οι γιορτές, λοιπόν είναι πλέον επίσημο και πολύς κόσμος αναμένεται να στολίσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσωπικά, πάλι μάλλον δεν θα τα καταφέρω μιας και ακόμη κάνουμε μικρές εργασίες στο σπίτι αλλά μάλλον θα ξεκλέψω καμιά ωρίτσα να χαζέψω και να ψωνίσω ίσως, αν μου το επιτρέψει το υπόλοιπο στο λογαριασμό μου (χαχα..), κανέναν στολιδάκι.
Είναι μεγάλη η προσμονή μου για τις γιορτινές ημέρες, τόσο που με κάθε τρόπο θέλω να μυρίσουν Χριστούγεννα στο σπίτι μου!
Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να πάρουμε φέτος αληθινό Χριστουγεννιάτικο Δένδρο!
Ξεπερνώντας τους οικολογικούς μου προβληματισμούς και σκεπτόμενη πως αυτά τα δεντράκια τα μεγαλώνουν για αυτό το σκοπό, ήθελα να θυμηθώ την ζεστή ατμόσφαιρά του σπιτιού μου όταν ήμουν ακόμη παιδί και οι γονείς μου αγόραζαν πάντα ζωντανό δένδρο.
Να θυμηθώ και να νιώσω την μυρωδιά του και το γεγονός πως έφερνε τα Χριστούγεννα μέσα στο σπίτι μας!
Θέλω ακόμη να φτιάξω κουλουράκια και να διακοσμήσω με μεράκι ολόκληρο το σπίτι.
Για το αποτέλεσμα στα κουλουράκια έχω μια αμφιβολία, βέβαια αλλά η προσπάθεια μετράει, ε;!



Το δεντράκι είναι της κολλητούλας Δήμητρας. Και του χρόνου!


Θυμάμαι την όμορφη εποχή που ερχόταν ο Άγιος Βασίλης... Ξέρεις είναι πολύ όμορφο να δημιουργείς όμορφες και ζεστές εικόνες στα μυαλουδάκια των παιδιών...
Τι θυμάμαι: Κάθε χρόνο κάναμε αλλαγή του χρόνου σε ένα συγκεκριμένο σπίτι με αγαπημένους φίλους. Την άλλη μέρα, όταν ξυπνούσα στο σπίτι μου πλέον, είχε έρθει ο Άι Βασίλης!
Πως έστηναν το σκηνικό οι γονείς μου: Ετοιμαζόμασταν για ρεβεγιόν και μας έπαιρνε ο πατέρας μου να μας τακτοποιήσει στο αμάξι. Η μητέρα μου, μόλις φεύγαμε αναλάμβανε χρέη Αγίου και τοποθετούσε τα δώρα κάτω απ το δέντρο. Όταν γυρίζαμε από το φιλικό σπίτι, συνήθως εγώ και η αδελφή μου κοιμόμασταν, οπότε τα βρίσκαμε την άλλη μέρα το πρωί αλλά πολλές φορές ξυπνούσαμε την ώρα που φτάναμε σπίτι και έτσι πάλι τα βρίσκαμε μπροστά μας!
Ακόμη θυμάμαι να καρφώνομαι με τα χεράκια και την μύτη μου πάνω στο τζάμι, μπας και τον δω να έρχεται ή να φεύγει...!
Αχ, αυτή η όμορφη νοσταλγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!!!


via pinterest


Τα δωράκια σας έφτασαν σχεδόν σε όλους και δέχτηκα πολλά όμορφα μηνύματα προσωπικά και μέσω της σελίδας μου στο facebook με τις εντυπώσεις σας. Αυτή την φορά είχαμε πολλές νικήτριες από την όμορφη Θεσσαλονίκη και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα αλλά και από Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, Καστοριά, Λαμία, Σαλαμίνα και Αθήνα!
Είναι πραγματικά υπέροχο όταν συνειδητοποιείς που φτάνει η "φωνή" σου μέσω της τεχνολογίας!
Κορίτσια, ίσως και να χάρηκα λίγο παραπάνω από εσάς για αυτό το give away όπως άλλωστε είχε γίνει με εκείνο του Sweete... Εξάλλου, έτσι δεν γίνεται πάντα όταν προσφέρεις κάτι;
Εύχομαι να χαρείτε τα δώρα σας και να γίνετε πιστοί ακόλουθοι των Yotuel όπως έγινα και εγώ :-)
Ξέρω πως και εγώ περιμένω ένα δωράκι και το περιμένω πως και πως.. Μαιρούλα μου ήρθε το ειδοποιητήριο αλλά δεν έχω καταφέρει να το πάρω ακόμη..


Σας συστήνω την νέα μου σελίδα στο twitter https://twitter.com/ApopsiTexnis!
Follow me! ;-)
Σύντομα θα βάλω και το ειδικό κουμπάκι δεξιά της σελίδας μου.

Καλές Γιορτές και Καλό Μήνα να έχουμε!
Κ.





Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto
και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:

10 σχόλια:

  1. Τι γλυκιά ανάρτηση ! Σε ευχαριστούμε που μας βάζεις κι εσύ στο κλίμα!
    Εγώ ήδη έχω ξεκινήσει με δουλειές σήμερα ώστε αύριο να κάνω το θαύμα μου και να μεταμορφώσω όλο το σπίτι :)
    Καλές γιορτές Κατερίνα μου!
    Και καλό ΣΚ!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές γιορτές Αριστέα μου!
      Είμαι πλήρως εντός κλίματος... ;-)
      Καλό ΣΚ!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. πολύ όμορφες και γλυκές αναμνήσεις Κατερινάκι μου!!! καλά έκανες και το πήρες το δέντρο!!! πρώτη φορά στο σπίτι σας όλα πρέπει να είναι σούπερ!!! :) και είμαι σίγουρη θα πετύχουν τα κουλουράκια σου!! πέρισυ είχα φτιάξει κάτι πολύ εύκολα και πεντανόστιμα κουλουράκια, αν θες να δοκιμάσεις τη συνταγή (http://beloved-ideas.blogspot.gr/2012/12/days-9-left-gingerbreads.html). φιλάκια πολλά πολλά! και καλό μήνα!!! ανυπομονώ τη Δευτέρα να παραλάω το δωράκι μου, ευχαριστώ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για την συνταγή, θα την μελετήσω με προσοχή! ;-)
    Καλό μήνα, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη ανάρτηση με υπέροχες αναμνήσεις!Καλό μήνα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερινα μου τι γλυκες αναμνησεις ποσο μου αρεσει οταν οι γονεις μεγαλωνουν ετσι παραμυθενια τα παιδια τους σου ευχομαι ετσι παραμυθενια να ειναι παντα η ζωη σου και οι γιορτες που θα ερθουν , μην μου αγχωνεσαι το δωρακι θα σε περιμενει αν και μου ειπαν οτι τα φερνουν στο σπιτι αυτα, φιλακια πολλα καλη βδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον αυτό έγινε Μαίρη μου αλλά σιγά μη με έβρισκαν... χαχα!
      Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
      Τα παραμύθια είναι πολύ όμορφα για μικρούς και μεγάλους και πιστεύω πως οι γονείς ξαναπερνούν την παιδική τους ηλικία παρέα με τα παιδάκια τους!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  6. Μου άρεσε η ανάρτησή σου πολύ...και οι αναμνήσεις σου τόσο γλυκές!!
    Εύχομαι γρήγορα να τελειώσετε με τις εργασίες και να χαρείτε το σπίτι σας στολισμένο!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες