Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

MoodBoard #24... Διακοσμήστε με Αγάπη!

Τα καταφέραμε και στολίσαμε, λοιπόν.
Επιτέλους το σπιτάκι μας ντύθηκε στα γιορτινά του και έγινε όπως το φανταζόμουν, ζεστό, φωτεινό και με την όμορφη διάθεση και αίσθηση των Χριστουγέννων!
Είναι υπέροχο να φτιάχνεις τον χώρο σου όπως ακριβώς θέλεις εσύ και όπως κάνει εσένα να αισθάνεσαι άνετα και χαλαρά μέσα σε αυτόν.
Είναι πολύ σημαντικό όταν πάμε να φτιάξουμε το σπίτι, το γραφείο ή ότι άλλο μέσα στο οποίο περνάμε τον περισσότερο χρόνο της καθημερινότητας μας, ναι μεν να κοιτάμε και να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις και το τι κυκλοφορεί αλλά το πιο σημαντικό είναι να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε εμάς και μας κάνει να αισθανόμαστε πραγματικά σαν το σπίτι μας και όχι σαν να βρισκόμαστε κάπου έξω από εμάς.
Αυτό πηγαίνει γενικότερα στην διακόσμηση και όχι μόνο στη γιορτινή.
Τι να το κάνω να έχω το τέλειο διακοσμητικά σπίτι από τον πιο μεγάλο διακοσμητή εάν μπαίνοντας μέσα σε αυτό δεν αισθάνομαι ο εαυτός μου και δεν μπορώ να βρω την ηρεμία και την χαλάρωση μου;

Έτσι, ένα από τα ταλέντα αυτών που ασχολούνται με την διακόσμηση είναι και η αντίληψη του χαρακτήρα και της ψυχολογίας του εκάστοτε πελάτη, ώστε το αποτέλεσμα να αντιπροσωπεύει τους κατοίκους του εκάστοτε χώρου και όχι απαραίτητα την τελευταία λέξη της μόδας.
Ευτυχώς για εμένα, έχω μερικά γονίδια από την διακοσμήτρια μαμά μου και δεν χρειάζεται να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό :-)
Σύμφωνα με την αισθητική και την διάθεση μου κάθε φορά, προσπαθώ να φτιάχνω τον χώρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μα πάνω απ όλα με αγάπη!

Αν κάτι κάνει την διαφορά λοιπόν, σε έναν χώρο είναι το πόση αγάπη έχει δοθεί για να φτιαχτεί και να διακοσμηθεί αυτός ο χώρος.
Εξάλλου, το πιο σημαντικό δεν είναι να αισθανόμαστε πως μπαίνουμε σε ένα ζεστό σπίτι, σε ένα φιλόξενο επαγγελματικό χώρο, σε ένα χαλαρωτικό κατάλυμα;
Η Αγάπη και η έννοια είναι που μετατρέπουν τον κάθε χώρο σε ζεστό, φιλόξενο και ανοιχτό σε όλους, μα πάνω απ όλα σε αληθινό προορισμό και καταφύγιο για τους άμεσα ενδιαφερόμενους!



Η θέα απ τον καναπέ μου.
 

 Ούπς! Ένας τάρανδος πετάχτηκε μέσα απ το  δένδρο!

Ένας Άι Βασίλης κάνει σκι!
 
 
 



Να, και ο φοβερός χιονάνθρωπος έξω απ την πόρτα μου :-)
 



Κάπως έτσι με αγάπη, μου ήρθε και το δωράκι της Μαιρούλας απ το merrymarystories για την συμμετοχή μου στο παιχνίδι της για την γκρίνια... :-)
Ένα υπέροχο γιορτινό καλτσάκι πλεγμένο από τα ταλαντούχα χεράκια της το οποίο βρήκε αμέσως την θέση του στο Χριστουγεννιάτικο μου δέντρο!

 


Μια ίωση με κρατά σήμερα στα ζεστά του σπιτιού μου, δεν έχασα όμως την ευκαιρία να ετοιμάσω με την άνεση του χρόνου, την σημερινή ανάρτηση :-)



Καλή Εβδομάδα με Υγεία σε όλους!
Μένουν μόνο 9 ημέρες για τα Χριστούγεννα!!! 
Κ.

Σας περιμένω και στο twitter!










Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto
και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:





13 σχόλια:

  1. Κατερινα μου τι ομορφα στολισες , υπεροχο δενδρο εεεε.η διακοσμητρια μαμα σου εδωσε καλα γονιδια σιγουρα , εβαλες και τη καλτσουλα μου πολυ σε ευχαριστω να εισαι καλα και να γραφεις παντα ετσι ομορφα , φιλιά πολλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαίρη μου!
      Τουλάχιστον σε κάτι τέτοια ευτυχώς πιάνουν τα χέρια μου, γιατί την δική σου τέχνη δεν την κατέχω... :-)
      Ταίριαξε τέλεια η καλτσούλα και κάνει και εντύπωση, πρέπει να σου πω, στους φίλους μου!
      Σε ευχαριστώ πολύ, πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Και του χρόνου Κατερινάκι με υγεία να στολίσετε το σπιτικό σας με κέφι και χαρά!Πολύ μου άρεσε το δέντρο σου,είναι πελώριο και εντυπωσιακό και όμορφα στολισμένο!
    Το παν όπως το είπες, είναι ο χώρος σου να είσαι εσύ, θα συμφωνήσω λοιπόν μαζί σου και θα σου ευχηθώ να κάνεις υπέροχες αναμνήσεις στη γλυκιά σου φωλίτσα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιράντα μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ!
      Χαίρομαι που σου άρεσε ;-)
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο το δεντράκι σας!!!Και του χρόνου!Καλές γιορτές να έχετε Κατερίνα μου!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και του χρόνου Κατερίνα μου!
    Υπέροχα όλα! Φαίνεται το γονίδιο....
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα, ότι μπορώ κάνω για μη σπουδαγμένη στο αντικείμενο.. :-)))
      Να είσαι καλά κοριτσάκι μου!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Περαστικα σου Κατερινα!!Πολυ ομορφο το δεντρακι σου και ολη η διακόσμηση!!!Καλες γιορτες να εχεις!!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ααα είναι πολύ όμορφο!!!!! το ταλέντο σου το καλλιτεχνικό φαίνεται και εδώ έχω να πω!!! μπράβο!!! και του χρόνου!!! πολύ ζεστός χώρος!!! σούπερ είναι!! και τα στολίδια ένα κι ένα!!! το καλτσάκι είναι καταπληκτικό!!!! μου άρεσε πολύ και το χιονανθρωπάκι στην είσοδο!! :) και να πω και από δω τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου!!! πολύχρονη!! με υγεία!!!! καλή τύχη σε όλα να έχεις!!! να περνάς όμορφα!!! :) φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ευάκι μου αν κ καθυστερημένα.. :-)
      Μου αρέσει πολύ η διακόσμηση κ όταν σου αρέσει κάτι πολύ, το ξέρεις κ εσύ πως το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς :-)
      Πολλά πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. Έλα μικρό μου mayumaki όποτε θέλεις, πολύ ευχαρίστως!!!
    Πολλά χρόνια πολλά κοριτσάκι μου γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες