Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Weekly MoodBoard #07

Έχω αργήσει λίγο να εμφανιστώ αλλά αφού έκανα την blogoβόλτα μου και διάβασα ότι μπόρεσα και πρόλαβα στην πανέμορφη blogoγειτονιά μου (πράγμα που προηγείται για μένα από το να κάνω το δικό μου ποστ), μπορώ να πω, πως τώρα μπορώ να αφιερώσω μερικές αράδες...

Έλεγα λοιπόν, πως έλειψα για λίγο και αυτό επί τούτου.
Αισθάνθηκα να με καταβάλλει αρκετά η κούραση και είχα την ανάγκη, έστω τα δυο τριήμερα να απομακρυνθώ από οτιδήποτε μου θύμιζε υπολογιστή...
Έτσι, λοιπόν, αφιέρωσα τον χρόνο μου σε βόλτες, φαγητό, γλυκά και καφέδες με φίλους, ταινίες στον καναπέ, θέατρο με πολύ γέλιο στον μοναδικό Ζαχαράτο, τον καθιερωμένο μπακαλιάρο σκορδαλιά και πολλές συζητήσεις.
Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν ήταν μόνιμα εδώ το μυαλό μου και δεν μάζευα υλικό κλείνοντας μέσα μου τις όμορφες εικόνες της Άνοιξης!
Γενικότερα, αισθάνομαι λίγο καταπονημένη, μπορεί να με έχει επηρεάσει και η άνοιξη, βέβαια, και σαν να μου λέει το σώμα μου, ηρέμησε λίγο...πάρτο λίγο χαλαρά με την δουλειά, τις δουλειές και το γυμναστήριο γιατί θα κλατάρεις αλλά που εγώ να βάλω μυαλό...
Μάλλον, όμως πρέπει γρήγορα να λάβω υπόψη μου τα σημάδια που μου στέλνει το ταλαίπωρο και να ρίξω τους ρυθμούς γιατί δεν με βλέπω καλά... Το χειρότερο όλων είναι πως εγώ...ΕΓΩ...έχω αϋπνίες!!
Δεν γίνεται αυτό...ποτέ! Γιατί γίνεται τώρα;...Αυτό το ανεξήγητο άγχος να μην με κυνηγούσε μια ζωή και όλα θα ήταν πολύ καλύτερα..!

Θα ήθελα επίσης να πω, στον οποιονδήποτε κουβαλάει μέσα του κόμπλεξ και συμπεριφέρεται με ανεξήγητα απαράδεκτο τρόπο, να το κοιτάξει γιατί πραγματικά καταντάει γελοίος..
Ουφ!

Θα έχετε όμως καταλάβει έως τώρα, πως δεν μου αρέσει ποτέ να κλείνω με άσχημη διάθεση, οπότε θα σας πω για το πόσο χαρούμενη με κάνει η νέα μου ασχολία, στην οποία αξίζει να αφιερώσω ολόκληρο ποστ!
Συμμετέχω εθελοντικά (δεν είναι η πρώτη φορά) στην Ολυμπιακή Παιδεία που αφορά στην αναβίωση των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων! Έχει μέσα πολύ χορό και όταν με ενημέρωσαν για να συμμετάσχω, αισθάνθηκα πως ανέπνευσα ξανά βαθιά και φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά!!!
Πολύ σύντομα θα σας πω λεπτομέρειες...!
Φιλιά σε όλους!
Κ.





Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto
και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:





Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Και Επισήμως η Άνοιξη με Ανοιξιάτικο Δώρο!

http://media-cache-ec5.pinterest.com/originals/28/47
/95/284795da6af11bbfc3368152c723cbe4.jpg

Τελικά δεν είναι τυχαίο, που λένε πως επισήμως η Άνοιξη μπαίνει στις 20-21 του Μάρτη... (όπως θα δείτε εδώ είναι υπό συζήτηση η μέρα..)
Το τεράστιο πεύκο που καλύπτει σχεδόν όλο μας το σπίτι, οργίασε και το πρωί όλα ήταν καλυμμένα με κίτρινη σκόνη!
Κάτι οι επίμονες βροχές τις προηγούμενες μέρες, κάτι ο χθεσινός αέρας που μας πήρε και μας σήκωσε, ήρθε το πευκάκι και φούσκωσε από ορέξεις!!
Μπαλκόνια, παντζούρια, σίτες, αυτοκίνητο...δεν έμεινε τίποτα!
Ό,τι πρέπει για τις αλλεργίες μου, σκέφτηκα..τώρα την κάτσαμε! Μπορεί, βέβαια πάλι όλο αυτό να λειτουργήσει και ομοιοπαθητικά... Λες να με γιατρέψει το πεύκο..;!

Όπως κάθε εποχή, όταν κάνει την εμφάνιση της, φέρνει μαζί και τα δώρα της, έτσι μαζί με τα άλλα πανέμορφα δώρα της Άνοιξης έλαβα και εγώ ένα υπέροχο δώρο από την γλυκιά myStickland!
Είχα πάρει μέρος στο give away που διοργάνωσε, με δώρο μια κρέμα χεριών από τα mastic spa!
Το τι χάρηκα, όταν με πήραν τηλέφωνο και μου λένε έχει έρθει κάτι για εσένα αλλά δεν λέει από που.. Λέω: Άσε ξέρω είναι η κρεμούλα που κέρδισα!
Πήγα με αγωνία στο σπίτι να ανοίξω το πακετάκι μου και ήμουν σίγουρη πως θα ενθουσιαστώ γιατί τέτοια δείγματα μου έχει δώσει από το όμορφο bloggoσπιτάκι της!

Copyright Katerina Valsamidi

Πραγματικά καταπληκτική η κρέμα, υπέροχη μυρωδιά (ανοιξιάτικη), υπέροχη υφή και απορροφητικότητα, μα ακόμα πιο καταπληκτική και υπέροχη είναι η νέα μου bloggoφίλη myStickland που συνόδεψε το δωράκι με μια πολύ ιδιαίτερη κάρτα με πανέμορφες ευχές, χαρούμενα αυτοκολλητάκια ικανά να μου αλλάξουν διάθεση και όμορφα λογάκια!
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου myStickland!!!
Ήταν ένα ποιοτικό, όμορφο και συνάμα χρήσιμο δώρο!
Να συνεχίσεις να μας κάνεις τέτοιες όμορφες εκπλήξεις!

Καλέ βγείτε έξω!
Η Άνοιξη είναι εδώ και μας το δείχνει με κάθε τρόπο!!!
Τι υπέροχος ο σημερινός ήλιος και τι καθαρή ατμόσφαιρα!
Πολλά φιλιά και Καλό τριήμερο!!! :-)
Κ.

Υ.Γ. Σας αφιερώνω ένα αγαπημένο μου τραγούδι που μου θυμίζει καλοκαιράκι... :-)






Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ένας Αιώνας Ζωής!

http://tinywhitedaisies.tumblr.com/post/8726999846


Αφιερώνω όλη την σημερινή μέρα καθώς και πολλά ακόμα που έχω στην ψυχή μου, στην γιαγιάκα μου που κλείνει σήμερα 1 ολόκληρο αιώνα ζωής!
Δεν είναι κάτι απλό... Είναι λίγοι οι άνθρωποι που καταφέρνουν να φτάσουν τα 100...
Γεννηθείς το 1913 στην Σινασό της Καππαδοκίας, η γιαγιά μου η Κατίνα (έχω και το όνομα της) λίγοι γνωρίζουν και ελάχιστοι μπορούν να φανταστούν τι έχει δει και τι έχει ζήσει αυτή η γυναίκα.
Μοναχοκόρη, από πλούσια οικογένεια, τελειόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας, με προσωπικό σοφέρ... Μια καλοαναθρεμμένη κόρη, μια "κοκόνα" που έμελλε να γνωρίσει τον μεσοαστό και νεότερο από εκείνη σύζυγο της στην Κωνσταντινούπολη και να φτιάξουν μια όμορφη οικογένεια..τον πατέρα μου και την θεία μου...
Για τον παππού μου, δεν μπορώ να σου πω, σχεδόν, τίποτα γιατί δυστυχώς τον έχασαν αρκετά χρόνια προτού γεννηθώ, το 1978...το μόνο που έχω να πω είναι πως έγινε ένας μεγάλος και αξιοσέβαστος επιχειρηματίας, άσχετα από την λιγότερο πλούσια καταγωγή του..

Είμαι από τα τυχερά παιδιά που τα μεγάλωσαν οι γιαγιάδες και ένας παππούς οι οποίοι ήταν πάνω απ όλα άνθρωποι, μου είχαν μεγάλη λατρεία, μιας και ήμουν το πρώτο παιδί στην οικογένεια αλλά πάντοτε με σεβασμό και εκτίμηση προς τους γονείς μου, που ποτέ δεν παρέβλεψαν και δεν συμπεριφέρθηκαν διαφορετικά από την διαπαιδαγώγηση που είχαν ορίσει οι γονείς μου!

Τόσα χρόνια χήρα, δεν την θυμάμαι ποτέ να γκρίνιαξε για το παραμικρό!
Έμενε μόνη της και της άρεσε πολύ, ήθελε να είναι ανεξάρτητη και να μην επιβαρύνει κανέναν... Μέχρι πριν 5 χρόνια, θυμάμαι με υποδέχτηκε με τον καλό μου, τον αδελφό του και την γυναίκα του στο σπίτι της, μας έψησε καφέ και μας προσέφερε κουλουράκια και αλμυρά.
Μέχρι πριν 5 χρόνια, ακόμα, μαγείρευε καθημερινά στον "μπέμπη της" (ο πατέρας μου...) για να τρώει στην δουλειά...

http://www.treehousegiftandhome.com/grisliansi.html

Αυθεντική Πολίτισσα, το χέρι της στην μαγειρική ζωγράφιζε! Οι γεύσεις μοναδικές και ανεπανάληπτες! Πρώτη κουβέντα με το που μας έβλεπε, φάγατε; πεινάτε; και όχι τι να σας φτιάξω, αλλά, έχω ετοιμάσει γεμιστά, πουρέ, κολοκυθάκια, μελιτζάνες.....και και και και και ..... και όλα αυτά μαζί, χωρίς να έχεις πάει εκεί για φαγητό... αλλά η ίδια, πάντα λιγόφαγη και στυλάκι!
Μέχρι πριν 2 εβδομάδες, που πήγα να την δω στο νοσοκομείο, σε κακή κατάσταση με οξυγόνα κλπ, ρώτησε αν έχουμε φάει και τι να μας κεράσει....; Το πιστεύεις αυτό;;;! έκλαψα...
Στα 100, έχοντας σώας τα φρένας, καταλαβαίνει με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση της και την κατάντια του ανθρώπου...παρακαλάει να φύγει αλλά μάλλον ο Θεός, ξέρει καλύτερα!
Αν με ρωτήσετε, δεν έχει ξαναυπάρξει αυτή η γυναίκα! Και είναι τόσο δύσκολο να ξαναυπάρξει στο μέλλον...
Ανεξάρτητη, μορφωμένη, βράχος, ευαίσθητη, πανέξυπνη, μια ήσυχη δύναμη, υπομονετική, υπερήφανη, σκληρή όταν ήταν απαραίτητο και περισσότερο με τον εαυτό της...
Χήρεψε πολύ νέα αλλά αφιερώθηκε στα παιδιά και αργότερα στα εγγόνια της.
Όλη μου την ευγένεια την οφείλω σε εκείνη, μιας και θυμάμαι να με πιάνει πονοκέφαλος, έχοντας την, πάνω από το κεφάλι μου να μου επαναλαμβάνει συνεχώς "το ευχαριστώ" και "το παρακαλώ"!
Άλλοτε να με κυνηγάει από πίσω... "τις παντόφλλλες σου, μπρε παιδί μου...τσ τσ τσ!"
"Αμάν, πια! Δεν βάζετε γλλλώσσα μέσα σας, για;"

Είναι τόσο σπάνιο σε αυτή την ηλικία και σε αυτή την κατάσταση, να είναι κάποιος τόσο υπερήφανος..! Εγώ που το ζω, καθημερινά με εκπλήσσει!
Μέχρι πριν 1μισι χρόνο όλα ήταν μια χαρά, μέχρι που έπεσε και χτύπησε.. έμεινε στο κρεββάτι και στην φροντίδα της θείας μου. Ευτυχώς, είναι και τώρα στο σπίτι.
Εγώ, θέλω να της ευχηθώ, να συνέλθει γρήγορα από το βαρύ κρύωμα που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και να την δω να μου χαμογελάει ξανά, ήρεμη και ήσυχη...

Κάθε φορά που την ρωτούσα, σαν παιδάκι, "γιαγιά, πόσο χρονών είσαι;" μου έλεγε 100.. τυχαίο;..
Κ.

http://brabournefarm.blogspot.com/2011/05/dressing-pretty.html


Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο (που ξέρω πως δεν είναι τίποτα) για τους ανθρώπους-φροντιστές, που στην δική μου ζωή, είναι η μητέρα μου για την μια γιαγιά μου και η θεία μου για την άλλη, οι οποίες πραγματικά υποφέρουν τα πάνδεινα για να μπορέσουν να φροντίσουν της μητέρες τους, με αϋπνίες, οικονομικές δυσκολίες, αγωνία, τρόμο και πολύ πολύ αγάπη!
Είναι αξιοθαύμαστος όποιος μπορεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη και όχι, δεν το κάνουν όλοι, ούτε καν για τους γονείς τους..!







Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Weekly MoodBoard #06... Μεγαλώνω..αλλά με παρέα..!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε, απλά άλλη μια εβδομάδα...
Τίποτα ιδιαίτερο αλλά και τίποτα κακό... Λένε πως no news are good news, οπότε και έτσι και εγώ θα πορευθώ.
Δύο πράγματα μου έμειναν έντονα:
Ότι μεγαλώνω και
Ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω τους φίλους μου!



Το "μεγαλώνω" δεν πάει τόσο πολύ στο ότι αισθάνομαι να περνούν τα χρόνια αλλά στο ότι συνειδητοποιώ πως αυξάνονται οι υποχρεώσεις, τα θέλω και οι ανάγκες μας, πράγμα που είναι μεν ευχάριστο (και έτσι πρέπει να γίνεται) αλλά το βάρος των ευθυνών δεν μπορεί να παραβλεφθεί...
Κάποιοι θα μου πουν..."ακόμα δεν έχεις δει τίποτα" και συμφωνώ, όμως το κάθε πέρασμα σε κάτι νέο που σε "ενηλικιώνει" και λίγο παραπάνω, είναι σκληρό και θέλει χρόνο για να προσαρμοστείς.
Έξοδα, σκέψεις, συζητήσεις, διακανονισμοί, διπλωματία, αϋπνίες, όνειρα, σχέδια, προβληματισμοί...όλα ήρθε η ώρα τους να τα ζήσω και εγώ απλά σοκάρομαι...όχι γιατί είμαι καμιά καλομαθημένη (φαντάσου να ήμουν...) αλλά είναι κάτι νέο για μένα, κάτι που δεν γνωρίζω, κάτι που πρέπει να μάθω να χειρίζομαι, να προσαρμοστώ και τελικά να αντιμετωπίζω ψύχραιμα όπως και οτιδήποτε άλλο στην ζωή μου. Εξάλλου,νομίζω πως αυτό, έτσι θα το ζούσε ο καθένας...

Μέσα, όμως, στους προβληματισμούς, συμβαίνουν και πολύ ευχάριστα πράγματα, υπάρχει αισιοδοξία, ικανοποίηση, όμορφες σκέψεις και χαμόγελα! Σε όλα αυτά εκτός από τον άνθρωπο μου, που είναι και το σταθερό μου, το λιμάνι και η αγκαλιά που έχω καθημερινά ανάγκη, είναι οι φίλοι μου!
Με τους ανθρώπους που έχω καταλήξει να είναι δίπλα μου, αισθάνομαι γεμάτη, αισθάνομαι πλήρης!
Μου προσφέρουν την κουβέντα που έχω ανάγκη, στιγμές και μέρες μεγάλης χαράς και ονείρων με την τέλεια κατάληξη!
Αισθάνομαι, πως είναι οι δικοί μου άνθρωποι, που θα είναι εκεί πάντα, να μου πουν κάτι σωστό, να συγκινηθούν μαζί μου, να γελάσουμε, να ξεκαρδιστούμε, να προβληματιστούμε, να γεμίσουμε από τις κουβέντες και τα συμπεράσματα μας και έτσι να μετατρεπόμαστε σε πλούσιους από συναισθήματα ανθρώπους. Είναι οι άνθρωποι που και να μην μιλήσουμε λίγο καιρό, ξέρω ότι είναι εκεί και αν χρειαστεί θα έρθουν εδώ ή θα πάω εγώ εκεί!
Είναι οι φίλοι μου!
Είναι αυτοί που με κάνουν πλούσια και με κάνουν να ευγνωμονώ κάθε στιγμή που τους έχω!
Έχουν κομμάτι μου μέσα τους και έχω κομμάτια τους μέσα μου.
Το κυριότερο...τους αγαπώ και τους εκτιμώ!
Υπάρχουν και φίλοι που βλέπω ακόμα σπανιότερα, λόγω απόστασης, αλλά είναι πολύ σημαντικοί για μένα!

Η ζωή, είναι όμορφη αλλά είναι και δύσκολη και εμείς πρέπει απλά να βρίσκουμε την δύναμη μέσα μας και από τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας να αντιμετωπίζουμε τα πάντα!
Τα Πάντα! 
Οι άνθρωποι, το πιστεύω, πως είμαστε πολύ πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε.
Η προσευχή και οι άνθρωποι μας είναι για μένα τα δύο πράγματα που μπορούν να εξυψώσουν ακόμα περισσότερο την εσωτερική μας δύναμη και το κουράγιο μας.
Για αυτό, λοιπόν, χαίρομαι απίστευτα που αισθάνομαι, πως έχω δίπλα μου την οικογένεια μου, τον άνθρωπο μου και τους φίλους μου!

Σήμερα ήταν μια όμορφη Καθαρά Δευτέρα με την εκδρομή μας στην κοντινή Χαλκίδα :-)
Κ.

Νέα Λάμψακος...
Copyright KatVals

Copyright KatVals

 Μια καλλιτεχνική φωτογράφιση...
Copyright KatVals

Με την αδερφούλα μου...
Copyright KatVals

 Η Γέφυρα, την ώρα που αλλάζουν κατεύθυνση τα νερά...
Copyright KatVals

Copyright KatVals

Copyright KatVals


 Δεν έμειναν και πολλά...
Copyright KatVals

Copyright KatVals

Copyright KatVals

Αν δεν έχεις συγχρονισμό, δεν πας πουθενά... :-)
Copyright KatVals





Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Αφιέρωμα σε 4 Ποιητές


Τρίτη 19 Μαρτίου έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013,  

από τις 18:00 έως τις 22:00






Καθημερινές προβολές ντοκιμαντέρ της Μ. Κουτσούρη 
για τους ποιητές 
Κ. Π. Καβάφη, Α. Σικελιανό, Κ. Βάρναλη, και Α. Εμπειρίκο

Ελεύθερη Είσοδος


Από την Τρίτη 19 Μαρτίου έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, από τις 18:00 έως τις 22:00 θα πραγματοποιούνταικαθημερινές προβολές των ντοκιμαντέρ για τους τέσσερεις ποιητές στο Video -Room του ΙΜΚ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Με αγάπη και πολιτισμό...
Κ.




Σύνδεσμοι φωτογραφιών:


Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Weekly MoodBoard #05

Μια εβδομάδα χαλαρή, χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις, μόνο ευχάριστες δραστηριότητες....
Γυμναστική χωρίς άγχος, μια βόλτα, φαγητό με αγαπημένα πρόσωπα, μια σημαντική ενημέρωση και ένα δώρο, εθελοντισμός, HomeMade Cocktails και ένα νεογέννητο!

Πως συνδυάζονται όλα αυτά;
Καμιά φορά τυχαίνει και συνδυάζονται!



Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η εταιρία στην οποία εργάζομαι μας έκανε μια πολύ σημαντική ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού, με ομιλητή έναν ιατρό και κατόπιν μοιράστηκαν σε όλες τις κυρίες τα γνωστά και εξαιρετικά βραχιόλια της Estee Lauder για αυτόν τον σκοπό.

Το Σαββατοκύριακο είχε, τις απαραίτητες δουλειές σπιτιού αλλά και άραγμα σε συνδυασμό με διασκέδαση στο σπίτι με τα πραγματικά πολύ καλά cocktails της αδερφής μου, μουσικούλα και κουβεντούλα...φαγητό σε συγγενείς και επίσκεψη σε φίλη μου, που μόλις υποδέχτηκε ένα ακόμη μέλος στην ήδη πολύ όμορφη οικογένεια της!
Να της ζήσει η πανέμορφη μπουμπού και να είναι πάντα με χαμόγελο!

Όλα αυτά επίσης συνδυάστηκαν με την πρώτη μας συνάντηση σε άλλη μια εθελοντική συμμετοχή μου σε μια εκδήλωση που είναι στα σκαριά και για την οποία θα σας μιλήσω αργότερα...

Θα μείνω λίγο στην ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού, για να σας πω, πως σύμφωνα με αυτά που έμαθα, ο καρκίνος αυτός είναι η πρώτη αιτία θανάτου στις γυναίκες με δεύτερη τον καρκίνο του τραχήλου.
Ωστόσο, πολλές γυναίκες μετά τα 40 αμελούν την ετήσια μαστογραφία τους.
Είναι γεγονός, πως πλέον αν διαγνωστεί πρώιμα μπορεί να θεραπευτεί μέχρι και πλήρως!
Επίσης, δεν υπάρχουν κατευθυντήριες για τις μικρότερες ηλικίες, παρόλο που πλέον το ποσοστό αυξάνεται.
Εργάζονται οι ειδικοί πάνω σε αυτό, προκειμένου να μπουν και οι ηλικίες 25-40 σε ένα νέο target group και να μπορούμε, πλέον όλες οι γυναίκες με ιστορικό ή μη και με την παραμικρή αμφιβολία να ενημερωνόμαστε σχετικά και να προλαμβάνουμε τυχόν προβλήματα.
Ο αυτοέλεγχος δεν κάνει διάγνωση, φυσικά, αλλά συνίσταται και με το παραπάνω, γιατί εμείς (και οι σύντροφοι μας) που γνωρίζουμε την μορφολογία του στήθους μας, μπορούμε καλύτερα από τον καθένα να καταλάβουμε νωρίς αν κάτι δεν πάει καλά ή αν υπάρχει κάτι που δεν υπήρχε πριν.
Όλα τα ευρήματα, να απαιτείτε από τον ιατρό σας να  πηγαίνουν για βιοψία!

Συγνώμη αν σας κούρασα ή αν σας τρόμαξα αλλά πιστεύω, πως πρέπει να αφυπνισθούμε όλες μας!!!
Καλό Βράδυ και Καλή Εβδομάδα!
Κ.




Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto
και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δωράκια από το Ευάκι!

Παρέλαβα χτες την παραγγελία μου από το Ευάκι και το beloved-ideas!
Ξέρετε, αυτά τα όμορφα πραγματάκια από το one & beloved που είχε γράψει εδώ
Είμαι κατενθουσιασμένη!
Όχι μόνο γιατί αυτά που διάλεξα είναι φοβερά και ιδιαίτερα κομμάτια αλλά κάπου το έχω ξαναπεί πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και σίγουρα η Εύη ξέρει πολύ καλά πως να προσφέρει και να παρουσιάζει το ταλέντο της!

Εγώ διάλεξα τα δύο δαχτυλιδάκια και τελικά μάλλον τα δώρα που μου έκανε ήταν πιο πολλά και από την παραγγελία μου..!
Είχα λαμβάνειν, λοιπόν τα τσιμπιδάκια που βλέπετε και μου είχε πει να διαλέξω εγώ ποιά θέλω και το ακαταμάχητο πορτοφόλι από περιοδικά, που έχει φτιάξει το οποίο ήταν έκπληξη...!
Συνειδητοποίησα δε, ότι τα τσιμπιδάκια με τα δαχτυλίδια ταιριάζουν κιόλας!

Ευάκι μου και πάλι σε ευχαριστώ πολύ! Να συνεχίσεις να είσαι έτσι δημιουργική!
Η δύναμη σου, θα το ξαναπώ, είναι στην παρουσίαση και στην λεπτομέρεια γιατί αυτά είναι που μένουν και που εντυπωσιάζουν!

Ναι, ναι.... τα δαχτυλίδια ήρθαν μέσα στις θηκούλες για μίνι μάφιν...!
Κ.



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Weekly MoodBoard #04

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε από την πολύ χαλάρωση και κατέληξε στον απόλυτο πανικό!
Όχι τίποτα σπουδαία πράγματα, αλλά να... Λες βαριέμαι, δεν κάνω τίποτα σήμερα..είμαι και μόνη μου, σιγά μη μαγειρέψω, θα φάω κανένα τόστ....και περνάει κάπως έτσι η εβδομάδα...
Έλα όμως που οι δουλειές σε περιμένουν στην γωνία...
Πάντως όλα τα πρόλαβα... Πως καταφέρνω πάντα να τα αφήνω όλα τελευταία στιγμή αλλά τελικά να γίνονται, ούτε εγώ ξέρω...!
Κατάφερα να πάω και σε μια παρουσίαση βιβλίου. Ήταν η πρώτη που έχω πάει στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενη που αφορούσε σε φωτογραφικό βιβλίο και θέμα του ήταν τα Μοναστήρια της Κέρκυρας..πραγματικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!
Α! Έβαλα και κουρτίνες και ντύθηκε το σπιτάκι μου!
Να είναι καλά η μανούλα μου, που προσφέρει γνώσεις και αντικείμενα όποτε βρίσκει και εκείνη χρόνο!
Μου έφτιαξε ολόκληρο σπίτι, να μη βάλει και τις κουρτίνες...;  :-)
Κ.



Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto
και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:




Σύνδεσμοι Φωτογραφιών:



Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Βραβειάκι Νο2


Καλά, ε;
Ήταν να μην αρχίσω να παίρνω βραβεία...
Αυτοσαρκάζομαι όπως καταλαβαίνετε...!
Το Μαράκι μου έκανε την τιμή να μου δώσει αυτό το βραβειάκι και φυσικά θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά!
Εγώ, λέει, με την σειρά μου πρέπει να το δώσω σε άλλα 10 blogs αφού τα επισκεφτώ...
Για να δούμε...



1. Ποια blogs επισκέπτομαι συνήθως.
Προσπαθώ να επισκέπτομαι τα περισσότερα που παρακολουθώ, γι αυτό και τσεκάρω ξανά και ξανά τα mail μου και τον "τοίχο" του blogger όταν βρίσκω χρόνο για να μην χάνω τα βασικά έστω, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου πάντα κάτι μου ξεφεύγει....
2. Γιατί δημιούργησα το blog μου.
Αρχικά, από την ανάγκη μου να γράψω για αυτά που αισθανόμουν και μέσα στο μυαλό μου πάντα τα έκανα "κείμενο". Είμαι άνθρωπος που αν ζήσω κάτι (από πολύ έντονο έως πολύ καθημερινό αλλά καθόλου απλό) βγάζω κάποια συμπεράσματα και τα εκφράζω. Πάντα έγραφα αλλά τα τελευταία χρόνια το είχα αμελήσει...μπορώ να πω πως τώρα βρήκα πάλι τον εαυτό μου!
Τώρα πια, απολαμβάνω τόσο πολύ την επικοινωνία με τους άλλους bloggers, έχω μπει σε έναν νέο κόσμο που καθημερινά με εντυπωσιάζει που νομίζω πως το blogging μετατρέπεται σε ανάγκη μου!
3. Ποια είναι τα αγαπημένα μου θέματα.
Έννοιες που χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά δεν συνειδητοποιούμε, Τέχνη και διάφορες Εκδηλώσεις, Προτάσεις για διάφορα δρώμενα
4. Μια λέξη που χρησιμοποιώ πάντα στο blog.
Νομίζω πως είναι η λέξη που χρησιμοποιώ και στον λόγο μου και είναι η λέξη "πιστεύω" γιατί αισθάνομαι πως εκφράζω έτσι την άποψη μου αλλά με σεβασμό στους αναγνώστες μου να εκφράσουν την δική τους άποψη και αυτό που πιστεύουν εκείνοι.

Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Κ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες