Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Στα απλά βρίσκεται η Τέχνη της Ζωής μας!

VIA


Τελικά τέχνη είναι να κάνεις όμορφα, δημιουργικά πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε αποφορτίζουν δίνοντας όλη σου την αγάπη και την ψυχή.

Φέτος οι γιορτές ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου συμπληρώνοντας έτσι και κλείνοντας ένα πραγματικά ενδιαφέρον και όμορφο έτος. Ο γάμος κάνει κάτι μαγικό... Σε ενώνει ακόμη περισσότερο, σε κάνει μια ψυχή, μια αίσθηση... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά από τότε που παντρεύτηκα αισθάνομαι πως η αγάπη μεγαλώνει και το δέσιμο γίνεται πιο δυνατό. Ξεχνάς και βάζεις στην άκρη χαζούς εγωισμούς πιο εύκολα πλέον, ενώ σκέφτεσαι δυο φορές αυτό που θα πεις για να μην πληγώσεις τον άνθρωπο σου. Νομίζω πως εμείς οι νέοι άνθρωποι έχουμε αρχίσει και καταλαβαίνουμε καλύτερα το νόημα της κοινής ζωής και του γάμου όταν είναι κάτι που το θέλουμε πολύ και εμείς και ο σύντροφος μας. Κουβέντες του στυλ ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα είναι απλά παραμύθια που ακούμε γιατί όταν έχεις αποφασίσει συνειδητά να προχωρήσεις πλάι σε έναν άνθρωπο το υπόλοιπο της ζωής σου, ξέρεις πως ο έρωτας σου δεν σβήνει έτσι εύκολα.... Αυτά βέβαια, είναι προσωπικές μου σκέψεις αλλά θα με ενδιέφερε να διαβάζω πως σκέφτεστε και εσείς τα πράγματα :-)

Οι φετινές γιορτές είχαν έντονη την τέχνη της ζωής!
Γιατί τι περισσότερο τέχνη από το να ξαναθυμάσαι πως είναι να περπατάς στη φύση, να κοιμάσαι λίγο παραπάνω, να τρως καλά, να έρχεσαι σε επαφή με τα ζώα, να παίρνεις αναπάντεχες αποφάσεις για μια ξαφνική εκδρομή που θα την θυμάσαι για καιρό, να διασκεδάζεις, να χορεύεις, να συνταντάς τυχαία παλιούς και αγαπημένους γνώριμους, να γελάς, να παίζεις με το χιόνι, να φτιάχνεις βασιλόπιτα και να μοσχοβολάει το σπίτι 3 μέρες και να πίνεις όσο κρασί δεν είχες πιει όλο το χρόνο....;







Η παράσταση μας "ΔΕ....ΔΕ....Musical" συνεχίζεται για άλλες δυο παραστάσεις μέσα στον Ιανουάριο, τις Τετάρτες 14 και 21 του μηνός και ώρα 21:30μμ στον ίδιο χώρο, στο Θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι.
Όσοι δεν προλάβατε πριν τις γιορτές αλλά και όσοι θέλετε να το ξαναδείτε, σας περιμένουμε!

"Ένας σκηνοθέτης ψάχνει απελπισμένα μια πρωτότυπη ιδέα.Η αναζήτηση αυτής της ιδέας γίνεται και το θέμα μιας παράστασης που δεν τη βλέπουμε ν ανεβαίνει.Το "Δε δε musical " είναι μια συμπυκνωμένη αφήγηση μιας ομάδας καλλιτεχνών,της οποίας,κάθε μέλος,έχει τη δική του πρωτότυπη ιδέα και το προσωπικό υπαρξιακό του πρόβλημα. "





Η τρομοκρατία και η επικαιρότητα μας έχουν παγώσει όλους όμως δεν πρέπει να αφήσουμε να νικήσουν τα φανατικά, κλειστά με παρωπίδες μυαλά που επιβάλλονται με τη βία και τις δολοφονίες!
Είμαστε πολύ πιο δυνατοί και πρέπει να μένουμε ενωμένοι για να μη βρίσκουν δίοδο να τρυπώνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, νοοτροπίες και άνθρωποι. Όσο περισσότερο φαγωνόμαστε μεταξύ μας τόσο τους στρώνουμε τον δρόμο για να εισβάλουν στις ζωές μας! Μη φοβάστε! Αυτά τα μυαλά δεν αντιπροσωπεύουν καμιά θρησκεία και κανέναν λαό, αντιπροσωπεύουν μόνο την τρέλα τους.....



Εύχομαι να έχουμε ένα πλούσιο σε όμορφες στιγμές 2015 και μη ξεχνάτε πως η Ζωή μας είναι μια Τέχνη και η Τέχνη της Ζωής βρίσκεται στα απλά και όμορφα πράγματα....!

Καλό μας Σαββατοκύριακο!
Κ.



υ.γ. Μια νέα και πιο απαιτητική θέση που προέκυψε για εμένα στην εταιρία που εργάζομαι και η απόφαση μου να ασχοληθώ ακόμη περισσότερο με το κομμάτι του performing και να πάρω κάποια επιπλέον μαθήματα στη σχολή, το πιο πιθανό είναι να έχουν το αποτέλεσμα να με χάσετε και να σας χάσω για ένα διάστημα αν και πάντα προσπαθώ και θα προσπαθώ να κάνω την βόλτα μου και να μένω ενήμερη για τις αναρτήσεις σας αλλά και να σας ενημερώνω για τα δικά μου! :-)






24 σχόλια:

  1. Κατερινα μου καλημερα! Καλη χρονια να εχεις σε ολους τους τομεις της ζωης σου!
    Μου αρεσαν πολυ οσα ανεφερες για την τεχνη και ο τροπος που δομησες την αναρτηση σου ολη!
    Ευχομαι καλη επιτυχια στις παραστασεις που ακολουθουν και καθε επιτυχια στη δουλεια που σου ανατεθηκε! Φιλακια π[ολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου Καλή χρονιά με Υγεία και δημιουργικές στιγμές να έχουμε!
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα κορίτσι μου!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Γλυκιά μου Κατερίνα, η Τέχνη της Ζωής βρίσκεται στις ζεστές καρδιές όσων ανθρώπων είναι σε θέση να την διακρίνουν, αλλά και στις προσωπικές εκείνες επιλογές που μας κάνουν χαρούμενους. Υπό αυτή την έννοια, όχι μόνο γνωρίζεις την Τέχνη της Ζωής, σου αξίζει κιόλας ο,τι καλύτερο! Τα φιλιά μου και καλή επιτυχία κι από δω :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να απαντήσω τώρα εγώ Πέτρα μου σε αυτό το σχόλιο;
      Με συγκίνησες... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
      Σου έχω απαντήσει στο μηνυματάκι :-)
      Πολλά γλυκά φιλιά, σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Κατερίνα μου πόσο συμφωνώ και εγώ πιστεύω πως οι νέοι άνθρωποι κατανοούν καλύτερα το νόημα της κοινής ζωής και κάνουν πιο συνειδητές επιλογές στο θέμα γάμος!!!
    Πολύ όμορφες εικόνες μας έδειξες και εύχομαι του χρόνου να μας πεις πως οι γιορτές σου ήταν ακόμα ωραιότερες.
    Σε φιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, έτσι δεν είναι βρε Μαρίνα μου; Δε νομίζω πως είναι μόνο δική μου εντύπωση :-)
      Σε ευχαριστώ για όλα και εύχομαι να πέρασεις όμορφες γιορτές και να περνάς πάντα καλά!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Με το δεξί μπήκα για τη νέα χρονιά ;-)
    Πολλές ευχές Κατερίνα μου να νιώθεις τον ίδιο ενθουσιασμό πάντα ( για τον γάμο και τη ζω.ή σου) και στον απολογισμό κάθε έτους να λες ότι τούτη ήταν η καλύτερη χρονιά ;-)
    Βασικά όσα περιέγραψες για μένα ίσχυαν στην διάρκεια της 15χρονης Τότε σχέσης με τον πρώην άντρα μου. Στο ένα χρόνο και κάτι που μείναμε παντρεμένοι όλα ήρθαν τούμπα. ήταν λάθος χειρισμοί και των δύο, η κούραση των χρόνων μας τσάκισε και μας πήρε και μας σήκωσε! Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα! έτσι έπρεπε να είχαν γίνει τα πράγματα ( για πολλούς λόγους ☺)
    Εσύ έχεις βρει τις ισορροπίες σας...κράτησε τες (αν και δεν σε φοαβάμαι!)
    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζω Αριστέα μου πολύ καλά πως μια σχέση έχει πάντα τα δύσκολα και τα όμορφα της και θέλει γερές βάσεις και επιδέξιους χειρισμούς για να "επιβιώσεις" :-)
      Έχω προσωπική εμπειρία και ως ενήλικας και ως παιδί για αυτό και πιστεύω πολύ στις βάσεις και την επικοινωνία. Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα και καταλαβαίνω απόλυτα την δική σου περίπτωση.
      Πάντως σίγουρα όλα για κάποιον λόγο γίνονται και αν με ρωτάς πάντα είναι για καλό!
      Σε ευχαριστώ για όλα και για το ποδαρικό σου :-)
      Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Κατερίνα, στα 31 μου (άσχετα αν φαίνομαι πολύ μικρότερη) και μετά από παθήματα-μαθήματα έχω να πω απλώς πως όταν υπάρχει αμοιβαία Αγάπη, επικοινωνία (πόσο βασικό) σεβασμό, εκτίμηση και κοινούς στόχους και όνειρά, ναι πισεύω σε μια κοινή αληθινή και ευτυχισμένη ζωή. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, ναι! Όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό και τι θέλει ο καθένας μας.... Σου εύχομαι τα καλύτερα και να κάνεις αυτά που αγαπάς με Αγάπη για την Τέχνη... γενικώς και ειδικώς!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Κατερίνα μου και καλή χρονιά !!!! Παρά το γεγονός ότι ηλικιακά βρισκόμαστε μακριά
    ο τρόπος σκέψης μας είναι ο ίδιος !!! Η τέχνη όπως την εννοεί ο καθένας μας είναι τρόπος έκφρασης , δημιουργίας και ευτυχίας . Τα απλά που είναι σπουδαία είναι δίπλα μας !!!
    Χαίρομαι για σένα που ο γάμος και οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις σου κλείνουν με τρυφεράδα τον παλιό χρόνο και θα σου ευχηθώ το ίδιο και για το Νέο !!
    Οσον αφορά στο θέμα του γάμου Κατερίνα μου δεν είναι πάντα στο χέρι μας να διατηρηθεί έτσι όπως θέλαμε , κάποια άλλη σκοτεινή δύναμη σκοτεινιάζει τη σχέση !!! Και μένεις για πολλά χρόνια να αναρωτιέσαι . Ολα για κάποιο λόγο γίνονται ,αλλά όταν δεν υπάρχει λόγος παρά μόνο η ολοκληρωτική νοητική απουσία!!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα Νικόλ μου... Είναι κάποιες φορές που ούτε εξηγούνται όυτε διορθώνονται τα πράγματα αλλά τουλάχιστον ας κάνουμε όσο μπορούμε και αντιλαμβανόμαστε σωστές σχέσεις με γερές βάσεις για να ελαχιστοποιήσουμε τα δύσκολα :-)
      Σε φιλώ και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  7. Πόσο συμφωνώ με όλα όσα λες!!
    Να είσαι πάντα καλά Κατερίνα μου να ανακαλύπτεις την τέχνη στη ζωή σου!!
    Όσο για το γάμο, όχι, δε σκοτώνει τον έρωτα...ο έρωτας πεθαίνει μόνο από ενέργειες των ανθρώπων, ύπουλες τις περισσότερες φορές!
    Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...
    Σημασία έχει πως όλα είναι καλά στη ζωή σου και σου εύχομαι μια καλή χρονιά με πολλή αγάπη και όλα να είναι πάντα όπως τα ονειρεύεσαι!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημασία έχει να βλέπουμε τα πράγματα με το καλό μας μάτι Μαράκι μου :-)
      Για κανέναν ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα και όμορφα αλλά το θέμα είναι τι επιλέγει ο καθένας να "δει" και να μοιραστεί...
      Εύχομαι για όλους μας να ανακαλύπτουμε στα καθημερινά και απλά πραγματάκια την τέχνη της ζωής μας και έτσι να πορευόμαστε με αισιοδοξία!
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  8. Καλη χρονια Κατερινα μου , ολα ομορφα να ερθουν , ας σε χασουμε λιγο δεν πειραζει αφου τοσο ωραια γεμιζεις τις μερες σου, φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερινάκι πόσο χαίρομαι που είσαι καλά.
    Μου αρέσει να βλέπω ευτυχισμένους ανθρώπους δίπλα μας.
    Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα οι άνθρωποι το κάνουν.
    Οταν υπάρχει έρωτας και αγάπη αληθινοί τίποτα δεν μπορεί να τα σκοτώσει.
    Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και καλή επιτυχία στην παράσταση.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ελενάκι μου!
      Η αλήθεια είναι πως εμείς οι άνθρωποι τα καταστρέφουμε όλα...
      Μακάρι να είμαστε πάντα πιο καλοπροαίρετοι και λιγότερο εγωιστές!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  10. η τέχνη βρίσκεται παντού!!! είναι όμορφο όταν αγαπάς και αγαπιέσαι, τα πάντα πολλαπλασιάζονται! εγώ συμφωνώ στην άποψή σου να κάνεις κάτι συνειδητά! πάντα οι επιλογές και οι αποφάσεις μας πρέπει να γίνονται συνειδητά! να περνάς πάντα πολύ όμορφα!!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Ευάκι μου!
      Μόνο όταν κάνει τα πράγματα ψύχραιμα και συνειδητά μπορείς να προχωράς λίγο πιο ήσυχος :-)
      Όσο για τον πολλαπλασιασμό, ναιιιι! Συμφωνώ απόλυτα!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Ένας πετυχημένος γάμος σημαίνει να ερωτεύεσαι πολλές φορές, πάντα με το ίδιο πρόσωπο,είπε κάποιος,και πίστεψε με έτσι είχε απόλυτο δίκαιο,γιατί όταν αγαπάς και θαυμάζεις τον άνθρωπο σου θα βάλεις στην άκρη τους ανόητους εγωισμούς της πρώτης φάσης της σχέσης η οποία πραγματικά θέλει χρόνο για να χτιστεί.
    Στο λέω εγώ,που σου ρίχνω…..μην πω πόσα χρόνια και ζαλιστείς,και όμως συνεχίζω να είμαι πάντα ερωτευμένη με τον ίδιο άντρα,την γνωστή και μη εξαιρετέα κολόνα του σπιτιού μου. Αντέχει λοιπόν η αγάπη όταν συνοδεύεται και από σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου.
    Τις φιλούρες μου και καλή συνέχεια στα σχέδια σου.
    Εμείς εδώ θα είμαστε να σε περιμένουμε στο κονάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι να ακούω τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρεις Χριστίν μου...! Ακούμε συνήθως για χωρισμούς και όταν βλέπουμε ανθρώπους να μένουν χρόνια πολλά αγαπημένοι, δεμένοι και ερωτευμένοι είναι απλά σπουδαίο και θαυμαστό γιατί ξέρω πολύ καλά πως όλο αυτό θέλει πολύ δουλειά και απ τους δυο και αληθινή, βαθιά αγάπη!
      Σε ευχαριστώ για όλα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  12. Κατερινάκι μου γλυκό... να είναι πάντα τα βήματά σου καλότυχα και καλοδιάβατα. Καλή επιτυχία στις προσωπικές σου επιδιώξεις και καλή δύναμη στο χτίσιμο της σχέσης σας! Ο γάμος είναι μια μικρή κατασκευή. Αν έχει καλά "πέδιλα" αντέχει. Κι οι δυσκολίες που έρχονται, οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δουλευτούν και να "δέσουν" πιο γερά το οικοδόμημα. Αλίμονο αν δεν υπάρχουν διακυμάνσεις, θα ήταν πολύ βαρετό...
    Απ' τον τρόπο που σκέφτεσαι, νομίζω πως τα υλικά σας είναι ανθεκτικά και αντέχουν στο χρόνο.
    Φιλιά πολλά Κατερινάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Κατερίνα μου!
    Πολύ χαίρομαι που διάβασα πως όλα πάνε τόσο τέλεια!!
    Καλή δύναμη σε ό,τι καλό :)))

    υγ: Φαινεται πολύ ενδιαφέρουσα η παράσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες