Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Έφτασε Επιτέλους το Καλοκαιράκι...!





Έφτασε επιτέλους και για εμάς το καλοκαιράκι... Εδώ ήταν δηλαδή το καημένο αλλά που να το καταλάβουμε εμείς που ακόμη βλέπουμε τον ήλιο μέσα από τη τζαμαρία του γραφείου;
Ακόμη και αν δεν πας πουθενά είναι τέτοια η προσμονή να κάτσεις χαλαρός, να πας για ένα καφέ, να κάνεις μια βουτιά και να μη πατήσεις στη δουλειά που αρκεί για να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα.
Έχω καιρό να πατήσω το πόδι μου και εδώ και πραγματικά μου λείπετε αλλά είναι τόσα πολλά και αντίθετα αυτά που βιώνω τους τελευταίους μήνες που το μυαλό μου είναι αλλού.
Οφείλω ένα αφιέρωμα και θα το κάνω μόλις συγκεντρώσω το μυαλό μου. Ένα σπουδαίο αφιέρωμα στη δεύτερη μανούλα μου, την πρώτη μου γιαγιά που χάσαμε πριν λίγες μόλις ημέρες. Της αξίζει αυτό και πολλά άλλα για όλα όσα έκανε για εμάς από τότε που γεννηθήκαμε.

Περιμένω πως και πως να τελειώσει η σημερινή ημέρα και να ξέρω πως θα ξεκουραστώ. Το έχουμε πολύ ανάγκη να χαλαρώσουμε και να χαζέψουμε στο άπειρο του ορίζοντα με έναν καφέ στο χέρι χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς να κοιτάμε το ρολόι, χωρίς να ψάχνουμε το κινητό.
Είναι η όμορφη αυτή περίοδος που έχουμε όλοι μας ανάγκη για ανασυγκρότηση και επαναπροσδιορισμό. Πλέον το να έχεις δουλειά είναι ευλογία αλλά η κούραση φτάνει σε τέτοια επίπεδα που έχεις ανάγκη τη διακοπή περισσότερο από ποτέ...
Είναι αδιανόητο κάποιος να μη κάνει τις διακοπές του (όποια μορφή και να έχουν) έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο πίεσης και εργασίας. Είμαστε άνθρωποι και για να μπορέσουμε να κάνουμε την απαραίτητη επανεκκίνηση, θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε. Να κλείσουμε ρολά και διακόπτες και έπειτα να μπούμε με νέα διάθεση, όρεξη και δύναμη για δουλειά.





Πάντα έπειτα από τις διακοπές και αναμένοντας τον Σεπτέμβρη με πιάνει αυτή η γλυκιά προσμονή για νέα πράγματα, νέες αρχές. Πολλές φορές δεν έρχονται όσο ενδιαφέροντα τα περίμενα αλλά νομίζω πως φέτος έχω πολλά, διαφορετικά, γλυκά και όμορφα να περιμένω...
Ξέρω πως αυτές οι διακοπές θα είναι πολύ σημαντικές και αναγκαίες για εμάς.

Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι γεμάτο όμορφες εικόνες και γλυκά αεράκια να σας χαϊδεύουν το πρόσωπο ;-)
Όποιος και να είναι ο προορισμός σας, να το ευχαριστηθείτε και να εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή ξεγνοιασιάς και στιγμών με τους αγαπημένους σας!

Καλό Καλοκαίρι!
Κ.









12 σχόλια:

  1. Καλά να περάσεις Κατερίνα μου! Να ξεκουραστείς, να φορτίσεις τις μπαταρίες και να επιστρέεις αναννεωμένη ειδικά και γενικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαράκι μου!
      Επίσης σου εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα!

      Διαγραφή
  2. Για μενα δεν εφτασε ακομη αλλα χαιρομαι που εφτασε για αρκετο κοσμο. Εγω εχω λιγο, πολυ λιγο ακομη. Καλα να περασετε! Φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε με το καλό Κική μου να ξεκινήσεις και εσύ. Όλοι έχουμε ανάγκη λίγες ημέρες ανάπαυλας ;-)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου Κατερινάκι μου. Να ζήσετε να τη θυμάστε!
    Να περάσετε καλά τις μέρες της άδειας, να ξεκουραστείτε και να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις! όλοι έχουμε ανάγκη να κατεβάζουμε ρολά πού και πού, αλλιώς δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα...
    Φιλάκια πολλά πολλά!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αναστασία μου! Οι γιαγιούλες είναι πάντα στη καρδιά μας!
      Εύχομαι και σε εσάς Καλές Διακοπές εάν δεν έχετε πάει ήδη και να περάσετε όμορφα!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Κατερίνα μου να περάσετε χαλαρά και όμορφα το καλοκαίρι σας γιατί και τομ μυαλό και το σώμα χρειάζονται ανατροφοδότηση !!!
    Για τη γιαγιάκα σου που έχασες φυσικά και περιμένουμε αφιέρωμα γιατί οι άνθρωποι που χάνουμε είναι το χρυσάφι μας στην καρδιά φυλακισμένο !!!!
    Φιλάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφα που το είπες Νικόλ μου.... Ποτέ δεν χάνονται στην ουσία οι άνθρωποι που αγαπάμε!
      Καλό καλοκαίρι και σε εσένα!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Κατερινάκι μου!! Να περάσεις το καλοκαίρι σου όπως ακριβώς το επιθυμείς!! Με ξεκούραση, ηρεμία, ξεγνοιασιά και να γεμίσεις με το καλό μπαταρίες από Σεπτέμβρη για τα νέα σου ξεκινήματα!!
    Συλληπητήρια για την γιαγιάκα σου κοπέλα μου. Σε νιώθω να ξέρεις.. Οταν έχασα την δική μου ένιωσα ορφάνια... Να σαι καλά να την θυμάσαι και να ξέρεις πως σας προσέχει από ψηλά!!
    Σε φιλώ γλυκά και ρίξε μαύρη πέτρα στα άσχημα!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά γλυκιά μου Μαριλένα!
      Τώρα πια δεν μου έμεινε καμια γιαγιάκα αλλά τι να κάνεις...Να είμαστε καλά να τις θυμόμαστε με αγάπη!
      Σε φιλώ και σου εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  6. Kατερινάκι μου γλυκό, καλές διακοπές να περάσεις, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.
    Συλλυπητήρια κι από μένα για την γιαγιά σου, ας είναι αναπαυμένη η ψυχούλα της.
    Γλυκά φιλιά και μάζεψε κοχύλια, ήλιο και ωραίες μνήμες για τον χειμώνα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα Μαράκι μου!
      Έχω ξεχάσει τα κοχύλια...! Σήμερα κιόλας θα ψάξω να βρω ;-)
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες