Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

3 Χρόνια Blogging!



3 Χρόνια μαζί σας ταξιδεύω στα πιο όμορφα ταξίδια, εικόνες, ιστορίες και δημιουργίες!
Το bloggάκι μου έχει γενέθλια σήμερα. Μέσα στο χειμώνα και αυτό σαν την ιδιοκτήτρια του και είναι τόσο χαρούμενο που βρίσκεται ακόμη ανάμεσα σας!


Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να μην ήμουν τόσο ενεργή όσο θα ήθελα αλλά ποτέ δεν έπαψα να διαβάζω τα υπόλοιπα bloggoσπιτάκια έστω και σιωπηρά πολλές φορές και να κρατώ την επαφή μου μαζί σας μέσα από τις αναρτήσεις μου. Λίγες αναρτήσεις αλλά σημαντικές και σε σταθερή συχνότητα για να μη χάνομαι εντελώς.
Κάθε χρόνος δεν είναι ίδιος αλλά ούτε και το ίδιο δημιουργικός και εγώ αυτόν εδώ που πέρασε, έριξα πολύ βάρος στη δουλειά και την οικογένεια μου. Εξάλλου ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, με σημαντικές αποφάσεις και βαθιές σκέψεις που δεν άφηναν και πολλά περιθώρια.

Πόσες αναρτήσεις ξεκίνησα και έμειναν στο πρόχειρο, πόσα ακόμη ξεκινούσα να μοιραστώ μαζί σας αλλά τελικά περνούσαν οι ημέρες και δεν προλάβαινα...
Αυτή η χρονιά είχε πραγματικά απ όλα.
Είχε δημιουργικότητα μέσα απ τα μαθήματα musical, είχε μικρές ανακαλύψεις, είχε απώλειες αγαπημένων προσώπων, είχε δυσάρεστα γεγονότα και άσχημες εξελίξεις, μα πάνω απ όλα είχε μια μεγάλη ευχάριστη έκπληξη, ένα θαύμα.... το μεγαλύτερο ίσως.
Αυτό το θαύμα είναι που με κρατά απασχολημένη τον περισσότερο καιρό και όλες μου οι σκέψεις, οι πράξεις και ανησυχίες αφορούν πλέον αυτό.

Όλο αυτό τον καιρό σκέφτομαι, προβληματίζομαι, παρατηρώ, αφουγκράζομαι, ανησυχώ αλλά προσπαθώ να χαμογελώ γιατί τελικά που οδηγεί ο τόσος προβληματισμός...;
Μου λείπει που δεν έβρισκα το χρόνο να εκφραστώ μέσα από εδώ για όλα αυτά και όταν μιλώ και ξαναμιλώ για χρόνο δεν εννοώ μόνο το να βρει κάποιος μια ώρα για να γράψει απλά κάτι.... 

Χρειάζεται πάντα δημιουργικός και ήρεμος χρόνος, τουλάχιστον για εμένα, για να γράψω και να μοιραστώ μαζί σας μια ανάρτηση και όταν έχεις χιλιάδες ανησυχίες και τρεχάματα, δεν υπάρχει αυτός ο πολύτιμος χρόνος να γράψεις και να εκφραστείς όπως θα ήθελες.

Τον τελευταίο χρόνο παρευρέθηκα σε διάφορες όμορφες συναντήσεις και γεγονότα που είναι πλέον της ηλικίας μας... Ίσως να είναι και αυτό που με τρομάζει όσο τίποτα. Αυτό που μεγαλώνουν οι παρέες και προστίθενται παιδιά και αλλάζει το status μας και οι προτεραιότητες μας, μάλλον με βρίσκει λίγο απροετοίμαστη. Μώρα που είναι στο δρόμο και κοντεύουν να φτάσουν, άλλα που γεννήθηκαν και άλλα που βαφτίζονται και γάμοι ορκισμένων εργένηδων, μου έχουν προκαλέσει ένα πονοκέφαλο τώρα τελευταία αλλά θα τα χωνέψω που θα πάει ;-).

Εξάλλου αυτές είναι οι ομορφιές της ζωής και αυτό το νόημα της αλλά είναι και που η γνήσια τοξοτίνα του λόγου μου το έβρισκε μέχρι πρότινος όλο αυτό πολύ απότομο.
Έτσι όμως δε γίνεται πάντα σε όλες τις παρέες; Είναι τότε που γίνεται το πρώτο μπαμ με τους γάμους και έπειτα ακολουθούν γεννήσεις και βαφτίσια κάνοντας τη παρέα να ψάχνει λίγο χρόνο για ένα καφέ.
Αν δεν προχωρούσαμε όμως, κιόλας και αν δεν κάναμε οικογένειες πάλι κάτι θα με ανησυχούσε. Πάλι κάτι θα με έτρωγε και ίσως χειρότερα απ ότι τώρα.

Χαίρομαι που η ζωή μου αλλάζει και έχω τη τύχη να μοιράζομαι τις ίδιες εμπειρίες ζωής ταυτόχρονα με τις φίλες μου. Όλα πλέον αλλάζουν, εξελίσσονται, ομορφαίνουν, γλυκαίνουν και έρχονται μπροστά μας πολύ σημαντικά και δυνατά χρόνια.
Χαίρομαι τελικά που αναγνωρίζω πως κάποια πράγματα πρέπει να θυσιαστούν και να μπουν για λίγο στο πάγο γιατί άλλα, πιο σημαντικά συμβαίνουν.
Σας υπόσχομαι πως σε λίγο καιρό θα έχω περισσότερο χρόνο να ασχολούμαι, μέχρι να μη προλαβαίνω πάλι. Εξάλλου τα θαύματα απαιτούν θυσίες ;-)


Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεχή παρουσία σας εδώ και την ανταπόκριση σας πάντα στις αναρτήσεις μου, ακόμη και αυτή τη χρονιά που ήταν ελάχιστες και μετρημένες.
Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που σας αισθάνομαι δίπλα μου!
Ευχαριστώ και όλες τις νέες παρουσίες και επισκέψεις στο bloggoσπιτάκι μου.



Τα καλύτερα έρχονται ..... για όλους μας!
Μη το ξεχνάτε αυτό!


Εύχομαι δύναμη σε όλους και χαμόγελα! Να βρίσκετε πάντα ένα λόγο για να χαμογελάτε μέσα στην κάθε ημέρα, ακόμη και αν όλα πάνε στραβά.
Εξάλλου, η ζωή τελικά θέλει κοροϊδία! :-) Ας μη τη παίρνουμε και τόσο σοβαρά...
Κ.





photos via: https://gr.pinterest.com/




Έτσι ξεκίνησαν όλα
Κλείνοντας τον δεύτερο χρόνο





34 σχόλια:

  1. χρονια του πολλα λοιπον, να ακολουθησουν πολλα ακομη χρονια, μοιρασματα και ομορφες στιγμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά λοιπόν και με το καλό το θαύμα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα μου πολύχρονο να είναι το όμορφο και ζεστό μπλογκοσπιτάκι σου!! Εύχομαι πολλές ακόμη αναρτήσεις αλλά και σε σένα πάντα υγεία και όμορφες στιγμές να γεμίσουν τη ζωή σου! Φιλάκια πολλά, miss you...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ Ευάκι και εμένα μου έχεις λείψει! Where are you??? :-)
      Αντεύχομαι τις όμορφες ευχές σου!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Πολύχρονο με αχτίδες αισιοδοξίας!!!

    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα μου, χρόνια πολλά στο πανέμορφο blog σου! Το ότι η απουσία σου σε μένα προσωπικά είναι αισθητή, είναι αισθητή και πολύ μάλιστα, δεν στο κρύβω! Αφού όταν περνάς από το blogοσπιτάκι μου και διαβάζω σχόλιο σου, χαίρομαι περισσότερο που είσαι κάπου εδώ γύρω κι ας κινείσαι σιωπηλά. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η καθημερινότητα δύσκολη αλλά πάντα θα υπάρχουν τα ωραία, τα όμορφα για να τους δίνουεμ τον χρόνο που τους αξίζει. Μην αγχώνεσαι και μην σε "παίρνει από κάτω" που οι καταστάσεις ακόμα και οι άνθρωποι αλλάζουν ή και εξελίσονται... Απολύτως λογικό! Είναι στο χέρι μας να μην χάσουμε την όποια επαφή και επικοινωνία! Σου εύχομαι τα 3 χρόνια να γίνουν 100 και βάλε! Πάντα δημιουργικά με ωραίες στιγμές!
    Σε φιλώ γλυκά!

    Υ.Γ. Α! Σήμερα έχει και το δικό μου blog τα γενέθλιά του, 5 χρόνια ζωής και είναι υπέροχο! ☺♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία που τα λες Μαρία μου!
      Σε ευχαριστώ πολύ, χρόνια πολλά και δημιουργικά και στο δικό σου bloggaκι!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και ολοένα και καλύτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια του πολλά να πω;
    Να είσαι πάντα καλά και να μας μεταδίδεις τη φρεσκάδα και την αισιοδοξία σου!
    Να'σαι καλά Κατερινάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαράκι μου! Γλυκιά και ενθαρρυντική όπως πάντα!
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  8. Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται, μακάρι να βγεις αληθινή, αισιόδοξη Κατερίνα μου, που πάντα με τον γλυκό σου λόγο ξέρεις να μας ηρεμείς και να μας συντροφεύεις! Να τα εκατοστήσεις λοιπόν δημιουργικά και ελπιδοφόρα! Πολλά γλυκά φιλιά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχεις δίκιο απόλυτο δίκιο Κατερίνα , είναι αυτά τα όμορφα , μεγάλα και συναρπαστικά που αλλάζουν τη ζωή σου -σας και θέλεις τη γλύκα του συναισθήματος σου !!!Δεν είμαι καθόλου αδιάκριτη αλλά μπορώ να χαρώ πολύ αν έρχεται κάτι όμορφο !!
    Να σου στείλω ευχές και αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τη χαρά σου Νικόλ μου! Φυσικά Καλοδεχούμενη!
      Σου στέλνω και εγώ πολύ αγάπη :-)

      Διαγραφή
  10. Πάρε τον χρόνο σου Κατερίνα και ζήσε με όλη την ψυχή σου ότι όμορφο και νέο προκύψει στην ζωή σου!
    Το μπλογκάκι εδώ θα είναι να σε περιμένει όπως(βεβαίως,βεβαίως) και εμείς οι μπλογκόφιλοι σου
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίν μου να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια!
      Εύχομαι και σε εσένα τα καλύτερα!
      Φιλούρες και απο μένα :-)

      Διαγραφή
  11. Να εισαι καλα κατερινακι να μας γεμιζεις όμορφες αναρτήσεις!πολύχρονο το μπλογκακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια βρε θηρίο;
    Αλλά και εσύ Νοέμβρη γιαβρί μου ε;
    Είμεθα πολλές του Νοεμβρίου τελικά! ( ναι, ναι κι εγώ ☺)
    Πολύχρονο να είναι Κατερίνα μου και να είσαι εδώ δημιουργική, κεφάτη κι όποτε μπορείς !
    Φιλάκια πολλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι που εμπνέει ο μήνας Αριστέα μου...κιόλας 3 χρόνια, όπως το λες ούτε εγώ το έχω καταλάβει :-)
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. Τρίχρονο και το Κατερινάκι μας!! Να σαι καλά κοπέλα μου πάνω από όλα και να είσαι και δημιουργική!! Η διαχείριση του χρόνου είναι κάτι που όλοι λίγο ως πολύ προσπαθούμε να κουμαντάρουμε!! Αλλοτε με επιτυχία άλλοτε με μισοτελειωμένες αναρτήσεις!! Δεν πειράζει!! Να χεις τον χρόνο και την διάθεση κι όποτε μπορείς να σεργιανίζεις στην γειτονιά μας!!!
    Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου καλό μου!! Φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω ότι αλληλοκαταλαβαινόμαστε Μαριλένα μου. Πάντα αυτός ο χρόνος είναι δύσκολο πράγμα..
      Σε ευχαριστώ πολύ για όμορφα λογάκια σου!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Τριών χρονών Κατερινάκι; Χρόνια πολλά για το μπλογκακι σου, ευτυχώς αυτό δεν παντρεύεται ούτε κάνει μωρά, είναι πάντα εδώ στη διάθεσή μας :) Φιλιά Κατερινάκι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αυτό το καημένο περιμένει πάντα καρτερικά την επόμενη ανάρτηση :-)
      Σε ευχαριστώ Λυριελάκι μου!!!

      Διαγραφή
  15. Άργησα; Δεν πειράζει, νομίζω ποτέ δεν είναι αργά για ευχές. Νομίζω πάλι σε γενέθλια είχα αρχίσει να σου σχολιάζω αλλά με τις διαδικτυακές μου μετακομίσεις χάθηκα από πολλούς bloggers.
    Χρόνια γλυκά και εμπνευσμένα εύχομαι στον διαδικτυακό σου χώρο, γεμάτες επιτυχίες, μα πάνω απ' όλα χαμόγελα. Και πάντα όταν μπαίνεις εδώ να το απολαμβάνεις με την ψυχή σου :)
    Σε φιλώ γλυκά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!
    Εύχομαι και σε εσένα τα καλύτερα πάντα με χαμόγελο!
    Γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά στην όμορφη διαδικτυακή γωνιά σου Κατερίνα!!! Εύχομαι να συνεχίσει να σου δίνει χαρά και να έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να γράφεις, να δημιουργείς και μοιράζεσαι!
    Πολλά γλυκά φιλιά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά στην σελίδα σου που φαίνεται η αγάπη και η δουλειά που της έχεις δώσει. Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την επίσκεψη σου!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες