Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Christmas Packaging!

Πότε ήρθε η Παρασκευή πάλι και πότε φτάσανε κιόλας τα Χριστούγεννα, ούτε που κατάλαβα... Αν περνάς καλά, παιδί μου...!
Απίστευτο μου φαίνεται που την άλλη εβδομάδα είναι Χριστούγεννα αλλά περιμένω πως και πως!
Μπορεί να μην είμαι καλή στο crafting αλλά όταν θέλω να κάνω κάποιο δώρο λατρεύω τη διαδικασία του περιτυλίγματος. Παρατηρώ τι περιτύλιγμα κάνουν στο κάθε μαγαζί που θα αγοράσω κάτι και αν δε μου αρέσει προτιμώ να το αναλάβω μόνη μου. Νομίζω πως το μισό δώρο είναι η συσκευασία του και όταν λαμβάνω εγώ δώρο, δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό. Επίσης νομίζω πως τα καταστήματα που δίνουν μεγάλη σημασία στη συσκευασία, κερδίζουν πόντους στη προτίμηση των καταναλωτών έναντι άλλων που προσπερνούν εύκολα αυτή τη διαδικασία. Ευτυχώς τώρα τις γιορτές οι περισσότεροι φτιάχνουν όμορφα πράγματα. Κατά πόσο όμως είναι πρωτότυπα;!
Ιδέες υπάρχουν χιλιάδες και λατρεύω να τις παρακολουθώ και όσο μπορώ να εμπνέομαι :-)
Το pinterest για άλλη μια φορά μας δίνει πολλές επιλογές... Άλλες πιο περίπλοκες και σύνθετες και άλλες με τη χάρη του απλού αλλά σικάτου.
Για εσάς που φτιάχνετε όμορφα πραγματάκια με τα χέρια σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όχι μόνο ως κύριο δώρο αλλά και ως μέρος της συσκευασίας!
Κ.









Καλό και Ξεκούραστο Σαββατοκύριακο σας Εύχομαι!
7 ημέρες για τα Χριστούγεννα..... σσσσστ...! ;-)






10 σχόλια:

  1. ε καλά!
    Σε τα μας!!!!!!! αχαχαχαχα!
    Εγώ το έχω σπουδάσει το πράγμα!
    Κατερινιώ θέλω κάτι να σε πω στο μέιλ
    Στείλε μου μια ♥ στο tea_airis@yahoo.gr για να μην σε ψάχνω μάτια μου!

    Πολλά φιλιά!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ έχεις και διδακτορικό Αριστέα μου!
      Είναι όμως φοβερή η διαδικασία!
      Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Ουτε εγω καταλαβα πως περασαν η μερες αυτη δε η τελευταια εβδομαδα σα να μην υπηρξε..να περναμε καλα ναι..ποσο υπεροχο αυτο..ωραιες οι ιδεες σου για συσκευασια..σκεφτομαι τι δωρο να κανω στον εαυτο μου ομως μια που με τα αγαπημενα μου προσωπα θα καθαρισω με ενα χρηματικο ποσο..μου αρεσει να κανω δωρα αλλα παντα εχω την ανασφαλεια μη φορτωσω καποιον με κατι που δεν θα του αρεσει..φιλακια αποψη τεχνης μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χρήματα ή κάποια δωροεπιταγή είναι πολύ όμορφες ιδέες όταν δε ξέρεις τι δώρο να κάνεις αλλά σίγουρα ένα σκεπτόμενο δωράκι έχει άλλη χάρη. Βέβαια υπάρχει πάντα ο κίνδυνος όπως λες να φορτώσεις κάποιον με κάτι που δε του αρέσει.... Η όμορφη αγωνία όμως όταν ανοίγεις ένα δωράκι...;!
      Να είσαι καλά!
      Σου εύχομαι Καλές γιορτές!

      Διαγραφή
  3. Μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ το τύλιγμα, έχω τυλίξει και στην παλιά μου δουλειά πολύυυυυ δώρο αλλά μετά από κει με χει πιάσει μια άρνηση.. Λες και με ξεζούμισε τότε η όλη διαδικασία!! Χαχαχαχα!!
    Πάντως αγαπώ κι εκτιμώ και το απλό και το περίπλοκο περυτίλιγμα!!
    Φιλάκια Κατερίνα μου και καλό σ/κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις δουλέψει πολύ πάνω σε κάτι που μάλιστα σε κούραζε και το έκανες αναγκαστικά, καταλήγεις να το σιχαίνεσαι... Όπως όταν η μαμά μου είχε φούρνο κάποτε και στην αρχή τα τρώγαμε όλα αλλά μετά ούτε να τα μυρίσουμε μπορούσαμε...!
      Πολλά φιλάκια Μαρλέν μου!!! Καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
  4. Έλα, πες την αλήθεια: για μένα την έγραψες την ανάρτηση, έτσι;; Εγώ που λες, δεν "το 'χω" καθόλου με το περιτύλιγμα, ίσως αυτός να είναι κι ο λόγος που δίνω πιο πολύ σημασία όταν παίρνω ένα δώρο, σε ο,τι έχει μέσα το περιτύλιγμα. Αχ, μακάρι να συμβαίνει το ίδιο και με όσους λαμβάνουν δώρο από μένα, γιατί από περιτύλιγμα; Σίγουρα είμαι δράμα! Αχαχα! Πω πω, μόνο εφτά ημέρες; Από αύριο αντίστροφη μέτρηση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, χτύπησα φλέβα ε; Κοίτα η αλήθεια είναι πως ακόμη και αν κάποιος απογοητευτεί από το έξω, έτσι και είναι όμορφο το δώρο και ταιριάζει στον παραλήπτη τα ξεχνάει όλα τα άλλα! Εντάξει το σώσαμε;;;!
      Μετράμε Πέτρα μου, μετράμε...!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  5. Καλα το Pinterest είναι πραγματικά πηγή ανεξάντλητη!!!!Ποσο μοναδικά όλα αυτα ποσο ομορφα! Καλό ... τύλιγμα των δώρων σου κοριτσι μου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ναι, δεν είναι απίστευτη πηγή;!
      Να είσαι καλά Μαρία μου!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες