Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Η Παρεξηγημένη Έννοια του Χιούμορ...

http://pinterest.com/source/dontyoudarefallforme.tumblr.com/
Το χιούμορ πηγάζει από μέσα σου.
Το χιούμορ δεν μαθαίνεται...
Το χιούμορ είτε το 'χεις είτε δεν το 'χεις!
http://pinterest.com/source/track.isameday.com/
Μπορεί να μην υπάρχει ακριβής έννοια του ή μπορεί να μην μπορεί να μεταφραστεί σε κάποια άλλη γλώσσα, όμως σίγουρα μπορούμε να το αντιληφθούμε και αντιδράσουμε σε αυτό.Ουσιαστική έννοια του χιούμορ δεν υπάρχει, μπορούμε μόνο περιφραστικά να το περιγράψουμε.
Επίσης, πιστεύω πως είναι αρκετά υποκειμενική και η πρόσληψη του χιούμορ.. έχει τύχει να μου πει κάποιος: "πω πω ο τάδε έχει τρομερό χιούμορ" και εγώ να τον ακούσω και να πω πως απλά έλεγε γελοία αστεία..!
Το πιο γελοίο όμως είναι να νομίζει κάποιος πως έχει ο ίδιος χιούμορ ενώ αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα...
http://pinterest.com/source/stumbleupon.com/
Μπορεί να με διαψεύσετε αλλά, θεωρώ πως χιούμορ είναι όταν κάποιος λέει την σωστή ατάκα, στη σωστή στιγμή, ενώ δεν το περιμένεις, χωρίς υπερβολές και πολλά πολλά και σε κάνει να φτύσεις αυθόρμητα αυτό που πίνεις ή τρως και να λυθείς στα γέλια!
Χιούμορ έχει ο άνθρωπος που ενώ έχει βγει πολλές φορές με μια παρέα, την κάνει πάντα να γελάει χωρίς να επαναλαμβάνεται.
Εκείνος που θα βρει πάντα να σου πει την κατάλληλη κουβέντα, όταν δεν είσαι καλά και σε έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σου, και θα σε κάνει να γελάσεις δυνατά και να χαλαρώσεις.
Είναι ευχάριστοι άνθρωποι, έξυπνοι, εύστροφοι, κοινωνικοί, παρατηρητικοί και γενικά πρόσχαροι.Τον "χιουμορατζή" τον καταλαβαίνεις και από την όψη του... συνήθως αυτοί οι τύποι είναι σχεδόν πάντα χαμογελαστοί και με πονηρό αλλά καθαρό βλέμμα.

Δεν είναι εκείνος που λέει συνέχεια ανέκδοτα...δεν είναι εκείνος που λέει κάτι και γελάει πρώτα αυτός και μετά εσύ από συμπάθεια...δεν είναι εκείνος που λέει πως έχει χιούμορ αλλά εκείνος που δεν πιάνεται και δεν προβλέπεται!

Χαίρομαι πολύ που έχω στην ζωή μου έναν από αυτούς και γίνεται η καθημερινότητα μου πιο όμορφη και με περισσότερο ενδιαφέρον και που όταν έχω πιεστεί πολύ καταλήγω απλά να το ξεπερνώ με γέλιο... :-)

Η ουσία είναι πως πρέπει να ζούμε την ζωή μας με χιούμορ όσο μπορεί ο καθένας μας και να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στην δύσκολη καθημερινότητα με χαμόγελο...
Όλοι έχουμε ανάγκη να έχουμε δίπλα μας χαρούμενους ανθρώπους ακόμα και οι "χιουμορατζήδες" που στα δικά τους προβλήματα, δεν τα πάνε πάντα και τόσο καλά.
http://pinterest.com/source/flickr.com/
Ακόμα και αν κάποιος δεν το ΄χει βρε παιδί μου, ας μη προσπαθεί αδίκως...δεν θα τα καταφέρει και θα φανεί "αστείος"...
Ας είναι απλά χαμογελαστός άνθρωπος, πρόσχαρος και ας κάνει την ζωή των διπλανών του εύκολη...
Ακριβώς ότι πρέπει να κάνουμε όλοι μας ανεξαρτήτου ικανότητας χιούμορ.

Ακριβώς, επειδή είναι δύσκολες οι εποχές, το θέμα είναι να περνάμε καλά!

Διαλέξτε προσεκτικά εκείνους που έχετε στην ζωή σας γιατί έστω και στο ελάχιστο σας επηρεάζουν και σας καθορίζουν..!

Κ.
2 σχόλια:

  1. Διαλέξτε προσεκτικά εκείνους που έχετε στην ζωή σας γιατί έστω και στο ελάχιστο σας επηρεάζουν και σας καθορίζουν..!


    Μεγάλη αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...