Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

I Love Pinterest!

http://laurkimlab.com/
Επειδή αυτό το blog φτιάχτηκε για να μοιράζει αισιοδοξία και δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά που ακούω και διαβάζω που τόσο με συγχίζουν και μου υπενθυμίζουν την τραγικότητα της ανθρώπινης φύσης που όταν κάποιος (φυσικά υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις) αποκτήσει δύναμη και χρήμα ξαφνικά κατατάσσει τον εαυτό του αυτόματα σε μια νοητή θέση πολύ ανώτερη από όλους τους υπόλοιπους, θα ασχοληθώ με κάτι πολύ πιο δημιουργικό και θετικό.
http://fashionworship.com/
Νομίζω πως δεν σας έχω μιλήσει για το αγαπημένο μου pinterest και απορώ πως...!
Πρόκειται για ένα δίκτυο που αφορά όμως σε ποσταρίσματα φωτογραφιών και κάποιων βίντεο, ενώ τις περισσότερες φωτό που βλέπετε στο blog μου ουσιαστικά τις βρίσκω εκεί.
Φτιάχνεις το προφίλ σου, μετά από αποδοχή της αίτησης σου να γίνεις μέλος και ξεκινάς ένα απίστευτο ταξίδι μέσα από φοβερές εικόνες που βρίσκεις εσύ και τα υπόλοιπα χιλιάδες μέλη παντού στο διαδίκτυο!
http://wearenotmartha.com/
Αξίζει να το εξερευνήσετε, ενώ αν κάποιος δεν θέλει μπορεί να μην γίνει μέλος και απλά να χαζεύει και να βρίσκει κάθε είδους φωτογραφίες.
Έχει απίστευτες κατηγορίες, από ρούχα, προσωπικότητες, μέρη έως διακόσμηση, νύχια, προτάσεις fitness, αντρική μόδα, συνταγές και ουσιαστικά όπου μπορεί να πάει ο νους!
http://restorationhardware.com/
Προτείνω πάντα όπου χρησιμοποιείτε κάποια φωτογραφία, για λόγους δεοντολογικούς, να αναφέρετε την πηγή.
Καλό Ψάξιμο!
Κ.

Υ.Γ. Αύριο έρχεται post έκπληξη!...
http://robotvsbadger.com/

2 σχόλια:

 1. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα!
   Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αν δεν το έχεις ανακαλύψει ήδη!
   Να είσαι καλά!

   Διαγραφή

Θα χαρώ να διαβάσω τη δική σας Άποψη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...